Megvan, mikor jöhet a Bosszúállók 5?

Idén júliusban megérkezett a mozikba a Fekete Özvegy, amely megnyitotta az MCU negyedik fázisát. Egy biztos: a Marvelnél új időszámítás kezdődött, amely egyúttal új hősöket is tartogat a számunkra, így már csak az a kérdés, mikor kapunk egy új Bosszúállók filmet.

Minderről magát Kevin Feige-t faggatta a Collider magazin riportere, egyértelmű választ persze a producer sem tudott adni, mindenesetre a megjelenése üteméből már lehet következtetni minderre.

“Azt hiszem, hogy szeretnénk, ha ésszerű időt hagynánk a Végjáték történései után, hogy egy új saga vehesse kezdetét, amely persze el is kezdődött már. Ahhoz is idő kell, hogy maga a saga felépüljön, ahogy az az első fázisban is történt, mielőtt még mindenkit összehoznánk” - nyilatkozta Feige.

A vasember és az első Bosszúállók film között közel négy év telt el, majd további három évet kellett várniuk a rajongóknak az UUltron korára, majd ismét három év telt el, amíg a Végtelen háború megérkezett a mozikba. Nem kizárt tehát, hogy hasonló “ritmust” tart majd a Marvel a Bosszúállók ötödik részéig. Csak győzzük kivárni.

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»