Megvan, mikor kerül a mozikba A démonok között franchise új része, Az apáca

A stúdió egyszer már bejelentette Az apáca premierdátumát, azonban a mai nap folyamán módosították az időpontot.

Az eredeti tervek szerint július 13-án került volna a mozikba Démonok között franchise következő felvonása, Az apáca, azonban a Warner úgy látta, hogy jobb, ha nem a Dwayne Johnson féle Felhőkarcoló és a Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció mellett, és mindössze egy héttel A Hangya és a Darázs után küldi mozikba a legújabb horrorját, hanem szeptemberben, ami elég jól működött tavaly az Az esetében is.

Az új premierdátum tehát szeptember 7 lett, és bár a magyar forgalmazó egyelőre nem jelentette be a változást, biztosan vehetjük, hogy szokás szerint az amerikai premier előtt egy nappal debütál nálunk a film.

Az apáca rendezői székét a The Hallow című horror direktora, Corin Hardy foglalja majd el, míg a forgatókönyvet Gary Dauberman és James Wan írták. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Taissa FarmigaDemián BichirJonny CoyneBonnie AaronsCharlotte HopeIngrid BisuJonas Bloquet és Sandra Teles.

 A James Wan által megálmodott Démonok között franchise elképesztő sikereket aratott világszerte. Az eddigi két hivatalos epizód és a spinoffok 895 millió dolláros bevételre tettek szert, míg összköltségvetésük mindössze 66,5 millió volt.