Melyik filmet néznéd meg? Játssz és NYERJ páros mozijegyet!

Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúkDolittleJudy? A döntés a Te kezedben van. A Mafab és a Kultik Mozihálózat jóvoltából most egy páros mozijegy keresi a gazdáját egy általad kiválasztott filmre. Játssz és nyerj, egyszerűbb már nem is lehetne!

17 év után a Bad Boys 3-ban visszatérnek a rosszfiúk, de csütörtökön megérkezik az új Oscar-esélyes dráma, a Judy a Golden Globe-nyertes Renée Zellweger főszereplésével, és a Robert Downey Jr. nevével fémjelzett Dolittle is. Az elsők között akarok látni a három premierfilmer egyikét? A döntés a Te kezedben van!

Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy melyik film vetítésre mennél el, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. január 15.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. 

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Ha még nem döntöttél idelent mindhárom film előzetesét megnézheted. Horror, animáció és vígjáték, hogy biztosan megtaláld az ízlésednek leginkább megfelelő produkciót. Te melyiket választod?

Sok szerencsét kívánunk! 

 

#3

73 Judy  (2019)

(11) (14)

dráma | életrajzi | romantikus

Az Óz, a csodák csodája Dorothy-jaként ismert Judy Garland élete nem volt intrikáktól mentes. Negyvenes éveire több házasságon volt túl, majd a kábítószerhez nyúlt, ezzel... több»

#2

69 Dolittle  (2020)

(19) (13)

családi | fantasy | kaland | vígjáték

TV-ben (RTL, csütörtök 01:33)

Hét évvel felesége halála után Dr. John Dolittle (Downey), a viktoriánus Anglia híres orvosa és állatorvosa kastélya falai közé zárkózva él egy állatsereglettel. Ám amikor a... több»

#1

akció | krimi | thriller | vígjáték

A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel. Marcus... több»