Melyik Joker követte el a legtöbb bűncselekményt? Íme a válasz!

Nem kell már sokáig várni, hogy az új Joker film a hazai mozikba is megérkezzek, amelyben ezúttal Joaquin Phoenix alakítja majd a DC képregények leghírhedtebb főgonoszát. Kérdés azonban, hogy az új karakter mennyire lép majd az elődök nyomaiba.

Az alighanem a legtöbbek számára vitathatatlan, hogy Phoenix neve garancia arra, hogy egy igencsak lebilincselő karakterdrámát láthatunk majd, amit a film rendezője, Todd Phillips ígért korábban. A rendező azt is elmondta, hogy filmje nem igazán merít a képregények világából.

Egy igencsak elszánt rajongó pedig a napokban készített egy igencsak impozánsra sikeredett infotáblát arról, hogy a korábbi filmekből ismert Jokerek közül melyikük is legnagyobb gonosztevő. Ennek alapján a 2008-ban mozikba került A sötét lovagban Heath Ledger Jokere magasan felülmúlta a többieket, az elkövetett bűntények alapján 2445 évig tartó börtönbüntetést érdemelne.

Úgy tűnik, hogy a Jared Leto-féle Joker közel sem olyan ádáz figura, mint amire a rajongók számíthattak az Öngyilkos osztag kapcsán 573 évig börtönbüntetésével a harmadik helyen végzett, amelyet Jack Nicholson karaktere előzött meg 722 évvel.

A klasszikus Batman sorozatból ismert Cesar Romero zárja a sort, az elkövetett bűntények alapján 314 évet kapna. A listán szemmel láthatóan az emberrablástól kezdve a terrorizmusig és az emberkínzásig jó néhány kategória megtalálható, amelyet íme, mutatunk is: