Mi történik, ha Thor beszabadul egy arcade játékterembe? Chris Hemsworth most megmutatta! (videó)

Javában zajlik a Thor: Szerelem és mennydörgés  forgatása, de az Instagramra feltöltött friss videó alapján a film sztárjának,  Chris Hemsworthnek azért jut némi ideje is a pihenésre. 

És hol is lehetne jobban kikapcsolódni, mint egy arcade játékteremben, ahol rá lehet hajtani mások rekordjára? Hemsworth fizikai képességeivel és erejével nagyjából mindenki tisztában van, de azért a biztonság kedvéért a színész prezentálta is, hogy mire képes, és a rekord sem volt túl messze. 

Az alábbi videó látható ütése 8792 pontot ért, ami elég impozáns eredmény azt tekintve, hogy a korábbi rekorder, akinek a személye valószínűleg örökre a homályban marad, 9051 pontot ért el. És persze ott van még a pörgő rúgás is, ami szintén nem sokkal maradt el a legjobb eredményétől. De persze Thor sem legyőzhetetlen, a színész dublőre, Bobby Holland Hanton pedig bizonyította is ezt, és 9112-tal megdöntötte a korábbi rekordot. 

Taika Waititi rendezésében Thor 4 előreláthatólag 2022. első felében debütál a mozikban. A főbb szerepeket Christian BaleMatt DamonNatalie PortmanChris HemsworthChris PrattTessa Thompson és Jaimie Alexander alakítják.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris Hemsworth Updates (@chrishemsworthmyman) által megosztott bejegyzés