2021.11.24   olvasottság: 5223x   szerző: GGS   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Igen sűrű hónap elé nézünk idén decemberben, már ami a filmeket és sorozatokat illeti. Oké, Kevin McCallister megteszi kötelező látogatását karácsonykor akár több TV-csatornán is, ez rendben van. De ha valaki történetesen a TV helyett inkább a Netflix elé vackolná be magát a két ünnep közt, annak is tudunk bőven újdonságokat ajánlani.

TOP10: Mi újat nézz decemberben a Netflixen?

Több népszerű sorozat is megkapja várva várt következő évadát, de ezek mellett is lesznek ígéretesnek tűnő filmek is. Jön Dicaprio és Jennifer Lawrence sztárparádéval forgatott szatírája, a Ne nézz fel!, Halle Berry MMA-s sportdrámája, A nagy pénzrablás fináléja és Vaják második szezonja is. Most összegyűjtöttük azt a tíz filmet és sorozatot, amelyek idén decemberben debütálnak vagy épp térnek vissza a Netflix kínálatába, és amelyekről azt gondoljuk, hogy nagyon is érdemes lesz odafigyelni rájuk.

#10

akció | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A csapatot bezárták egy bankba, és már több mint 100 órája ott rostokolnak. Megmentették Liszabont, viszont elvesztették egy társukat. A professzort elkapta a Sierra, és fogalma... több»

Véget ér a Netflix eddigi történetének egyik legsikeresebb sorozata. Hosszú volt az út a banda számára, akik kirabolták Spanyolország történelmi bankját. Mivel az 5. évad első fele szeptember elején érkezett, decemberben már csak a szezon második felének epikus lezárása van hátra. De ez még nem a végső búcsú, ugyanis a Netflix már forgatja a koreai adaptációt.
#9

akció | dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix (2021.12.31.)

A Völgy lelkéért vívott csata újra feléled. Új szövetségek kovácsolódnak, a tét egyre magasabb. Vajon ki lesz az, aki megnyeri a tornát? több»

Minden a harcról szól a Cobra Kai következő epizódjaiban. Léterjön egy valószínűtlen partnerség a közös ellenség legyőzésére. Kedvencein ismét visszatérnek A karate kölyök-filmekből, melynek újabb és újabb évadai sem okoztak csalódást, sőt, mindig sikerült növelni a színvonalat. Jó hír a rajongóknak, hogy decemberben véget ér az 5. évad forgatása is.
#8

NA Ne nézz fel!  (2021)

(5)

vígjáték

Netflix (2021.12.10.)

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»

A hónap legjobban várt filmje Adam McKay első játékfilm-projektje a Netflix-szel, a Ne nézz fel. A Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével készült filmben két tudós körbeturnézza a világot, és megpróbálnak mindenkit meggyőzni arról, hogy közeleg a világvége. A mellékszerepekben olyan sztárokat láthatun majd, mint Meryl Streep, Cate Blanchett és Jonah Hill.
#7

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2021.12.22.)

Csomagolj össze mindent, ami kellhet, mert Emily zűrzavaros és érzéki utazása folytatódik!

A második évaddal visszatér az Emmy-díjra jelölt Netflix Original sorozat, az Emily Párizsban. Emily egyre jobban otthon érzi magát Párizs városában, de még mindig falakba ütközik, ha a személyes kapcsolatokról van szó. Darren Star újabb 10 epizóddal ajándékozza meg az első évad rajongóit.  
#6

akció | fantasy | kaland | misztikus

Netflix (2021.12.17.)

Meggyőződve arról, hogy Yennefer életét vesztette Sodden csatájában, Geralt odaviszi Cirilla hercegnőt, ahol a legbiztonságosabbnak érzi - Kaer Morhen várába. Amíg a kontinensen... több»

Talán a legnagyobb visszatérő sorozat az egész hónapban. Jön a második kiruccanás Geralttal a Vaják fantasy világába. Íme, mit várhatunk a második évadtól: Riviai Geralt  azt hiszi, hogy Yennefer életét vesztette a soddeni csatában, ezért elviszi Cirilla hercegnőt az általa ismert legbiztonságosabb helyre, gyerekkori otthonába, Kaer Morhenbe. Geraltnak kell védenie a lányt valami, a külvilágtól sokkal nagyobb fenyegetést jelentő dologtól: a benne rejlő titokzatos erőtől.  
#5

dráma

Netflix (2021.12.10.)

Ruth Slater hosszú évek elteltével visszatér az otthonába. Távollétének oka egy erőszakos bűncselekmény volt, ami miatt börtönbüntetésre ítélték. Letölti a kiszabott... több»

Nora Fingscheidt rendezi ezt a drámát, melynek főszereplője Sandra Bullock és Jon Bernthal. Bullock alakítja Ruth Slatert, a börtönből szabadult elítéltet, aki megpróbálja visszaszerezni korábbi életét, de úgy tűnik, hogy a társadalom képtelen megbocsátani a számára.
#4

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2021.12.03.)

Egy fiatal lány véletlenül tönkreteszi édesanyja kazettáját, amin kedvenc dalai vannak. Úgy dönt, útnak indul és felkutatja az összes titokzatos dalt, ami a felvételen szerepelt. több»

Valerie Weiss rendezi ezt a romantikus vígjátékot, amelynek főszereplője Julie Bowen, Jackson Rathbone és Nick Thune. A film középpontjában egy fiatal lány áll, aki tönkreteszi az édesanyja által neki ajándékozott kazettát, és elindul, hogy felkutassa a rajta szereplő dalokat.
#3

NA Szinglilét  (2021)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2021.12.02.)

Peternek elege van abból, hogy családja örök szinglinek tartja, így a közelgő karácsonyi ünnepekre felkéri egy barátját, Nicket, hogy mutathassa őt be párjaként szülei előtt. több»

Ebben a karácsonyi filmben Peter hazatér az ünnepekre legjobb barátjával, Nickkel, miközben úgy tesz, mintha kapcsolatban lennének. Peter édesanyjának azonban más tervei vannak Peterrel. Michael Urie és Philemon Chambers alakítják a főszerepeket, hozzájuk csatlakozott Jennifer Coolidge is.
#2

családi | dráma | kaland | misztikus | sci-fi

Netflix (2021.12.01.)

A harmadik és egyben utolsó évadban a tét egyre nagyobb, és a Robinson család túlélő ösztönei megmérettetnek. Egy éve egy titokzatos bolygó foglyai, és elérkezett a pillanat,... több»

Eljött a harmadik, egyben utolsó évad is, mellyel lezárul a történet. A szezon nyolc epizódból áll, melyeket Zack Estrin írta, aki egyszersmind a széria showrunnere is. A tét minden eddiginél nagyobb, mivel a Robinson család egy újabb bolygót látogat meg, de a fenyegetésre, ami rájuk vár, nem voltak felkészülve.
#1

dráma | romantikus | western

Netflix (2021.12.01.)

Phil Burbank egy igazi zsarnoki figura, aki állandóan félelmet kelt környezetében. Amikor bátyja frissen megházasodva hazatér, Phil mindent elkövet, hogy megkeserítse a pár... több»

Pazar szereplőgárda gyűlt össze a díjszezon egyik nagy várományosának kikáltott filmre. Benedict Cumberbatch Phil Burbank szerepét alakítja, aki úgy véli, hogy soha nem fogja megtalálni a szerelmet, de bátyja látogatása sorsfordítónak bizonyul. A filmet Jane Campion rendezi, és Thomas Savage regénye alapján készült.