Miért hitte Chris Hemsworth, hogy kiírták az MCU-ból?

Gőzerővel zajlanak a Szerelem és mennydörgéss utómunkálatai, amely a negyedik önálló Thor film lesz majd, noha évekkel ezelőtt maga Chris Hemsworth okkal hihette azt, hogy karakterét végleg kiírták az MCU-ból.

A rajongók egy része is döbbenten fogadta annak idején az Amerika kapitány: Polgárháború nyilvánosságra hozott castingját, amelyről Hemsworth és Mark Ruffalo is hiányzott. Hemsworth a The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe legfrissebb adásában mesélt arról, hogy hosszú ideig azt gondolta, hogy a továbbiakban menesztik őt a franchise-tól.

“Emlékszem, hogy az Ultron korát promóztuk, és hogy mindenki a Polgárháborúról beszélt, én pedig ott álltam értetlenkedve, hogy mégis milyen projektről van szó. Mondták, hogy ez egy új Amerika Kapitány film lesz. Megtudtam, hogy Vasember is szerepel benne, ott lesz Vízió és Pókember. Azt mondták, hogy én majd külön utakon folytatom, és akkor úgy éreztem, hogy végeztek velem” - mesélte Hemsworth.

Ma már persze tudjuk, hogy Hulk és Thor a Ragnarökben tettek egy kis “kitérőt”, és hogy a Végtelen háború ismét összehozta a Bosszúállók csapatát.

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállók: Ultron kora eseményeit követően a világ kormányai határozatban döntenek arról, hogy szabályozzák a szuperhősök tevékenységeit. A határozat megosztja a... több»