Hosszú évek óta a stúdiók  úgynevezett intimitás-koordinátorokat alkalmaznak a forgatások során, akik a színészek munkáját segítik az intim jelenetek felvételei során, hogy azokat biztonságos módon készülhessenek el.

Millie Bobby Brown visszatért a tavaly novemberben megjelent Enola Holmes 2 forgatására. A színésznő különösen kitért a filmben látható Enola és Lord Tewksbury közötti csókra, aki elmondta, hogy a próbák során meglepte a férfit azzal, hogy megcsókolta, aki erre vicces arccal reagált.

A színésznő azt is mondja, hogy valójában megütötte a partnerét abban a jelenetben, amikor a férfit harcolni tanítja, amit filmes partnere, Louis Partridge már kevésbé vett jó néven.

@intimacycoordinator #stitch with @netflix consent is mandatory. We don’t need to surprise kiss, we don’t need to actually hit… #hollywood #enolaholmes #milliebobbybrown ♬ original sound - Intimacy Coordinator

“Imádom Millie Bobby Brownt, de ez nem az a cuki történet, amire gondolsz. Biztos vagyok benne, hogy ő és a párja bizalmi kapcsolatot építettek ki, de soha nem szabad intim vagy veszekedős jelenet közben rárontani a másikra” - kommentálta a történteket Jessica Steinrock intimitás-koordinátor.

“Az ilyen apróságok idővel elfajulhatnak, és mivel a nő sztár, hatalmi helyzetben van a férfival szemben. Az ilyen jellegű jeleneteknél szeretjük a légkört derűsen és könnyedén tartani, de a beleegyezés kötelező” - tette hozzá a filmes szakember.

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»