Minden idők 10 legsikeresebb Netflix-filmje

A Netflix filmek sikerességét a megnézett órák számában mérik.

Az elsődleges mérőszámot, az első 28 napban megnézett órák száma adja ki. Lássuk, ezek alapján melyik a 10 legnépszerűbb jelenlegi netflixes tartalom!

Már csak az a kérdés, hogy a Ti listátokon is szerepelnek? Mit gondoltok: az ügyes kampányok és a kíváncsiság miatt nézték meg ezeket a filmeket annyian vagy a rengeteg megtekintés az alábbi alkotások magas minőségének szól?

#10

77 Megbocsáthatatlan  (2021)

(35) (4)

dráma

Netflix

Ruth Slater hosszú évek elteltével visszatér az otthonába. Távollétének oka egy erőszakos bűncselekmény volt, ami miatt börtönbüntetésre ítélték. Letölti a kiszabott... több»

214, 70 millió óra - Sandra Bullock drámája is felkerült a TOP10-es listára. A közönség szerint 75 százalékot, míg a kritikusok szerint csupán 39 százalékot ér Bullock egészen mélyre menős alakítása. Utóbbiak azért összességében úgy találták, hogy a színésznő újra bebizonyította ezzel a filmmel, hogy képes a többnyire rá osztott zsáneren kívül is nagyszerű alakításokat letenni az asztalra.
#9

78 Bíbor szívek  (2022)

(10) (1)

dráma | romantikus | zenés

Netflix

Egy feltörekvő zenész váratlan módon találja meg az igaz szerelmet egy katona karjaiban. több»

228,69 millió óra - Egy feltörekvő zenész belemegy egy érdekházasságba egy hamarosan bevonuló tengerészgyalogossal, de egy tragédia hamarosan túlságosan is valóságossá teszi a kamukapcsolatukat. Jujj....32 százalékot ért az újabb giccses és hiteltelen romantikus film. Mégis rajta van a legtöbbet nézett filmek listáján. Mégis, mi lehet ennek az oka...?
#8

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Netflix

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»

364,02 millió óra - A világ legkeresettebb műkincstolvaját üldöző FBI-profilozó a tolvaj társává válik, hogy elkapjon egy megfoghatatlan csalót, aki mindig egy lépéssel előtte jár. Nos, nos, nos....ez a film valami egészen elképesztően gagyira sikeredett. Meg is kapta érte a 36 százalékos értékelését. A kritikusok konkrétan unalmasnak nevezték, és valóban, ez egy olyan darab, ami minden látványos(nak szánt) akció ellenére szinte már kimerítően kínos és unalmas.  
#7

79 Ne nézz fel!  (2021)

(54) (9)

vígjáték

Netflix

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»

359,79 millió - Két csillagász médiakörútra indul, hogy figyelmeztesse az emberiséget egy bolygógyilkos üstökösre, amely a Föld felé száguld. Ebben a filmben volt minden, mint a bazárban. Leoról talán végre újra el tudtuk felejteni, hogy ő Leo, ebben a színész palettáján alig-alig megjelenített figurának az alakítása közben. A film 55 százaléknyira volt jó a Rotten Tomatoes kritikusainál.
#6

80 Madarak a dobozban  (2018)

(36) (3)

dráma | horror | sci-fi

Netflix

Egy nőnek és két gyermekének egy veszélyekkel teli világban kell két nap alatt biztonságos helyre jutnia - bekötött szemmel.  több»

282,02 millió óra - A szokatlan és újszerű horror 64 százalékos értékelést ért el a Rotten Tomatoes oldalon, a kritikusok azonban úgy ítélték, mintha a készítők egy hosszabb tévésorozatot igyekeztek volna egy film kereteibe beszuszakolni és sajnálatosan a szereplők is ezt a játékstílust vették fel. Szerintetek megállja a helyét ez a kritika?
#5

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Netflix

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»

279,74 millió óra - A világhírű nyomozó, Benoit Blanc Görögországba utazik, hogy lehámozza egy tech-milliárdost és eklektikus baráti társaságát körülvevő rejtély rétegeit. Meglepő módon 92 százalékos értékelést kapott a világ legnagyobb kritikai portálján, miközben messze alulmúlta az első filmet.  
#4

66 A szürke ember  (2022)

(26) (5)

akció | thriller

Netflix

Egy Európában élő volt CIA ügynök megpróbálja megmenteni azoknak az életét, akik az ő kilétéről valójában nem is tudnak. több»

253,87 millió óra - A film, amiben Chris Evans végre megint negatív karaktert alakíthat és lubickol a pornóbajszos szociopata szerepében, 46 százalékra volt jó az RT oldalon. A kritikusok szerint egy újabb értelmetlenül létező akciófilm sorozatot igyekeztek beindítani ezzel a darabbal. Vajon sikeresen?  
#3

73 Az Adam-projekt  (2022)

(37) (4)

akció | sci-fi

Netflix

Egy férfi visszautazik a múltba, ahol találkozik gyerekkori önmagával. A párosnak meg kell találnia édesapjukat, aki történetesen az időutazás lehetőségein kísérletezik. De... több»

233,16 millió óra - Miután véletlenül kényszerleszállást hajt végre 2022-ben, az időutazó vadászpilóta Adam Reed összeáll 12 éves önmagával, hogy megmentse a jövőt. Ryan Reynolds gyakorlatilag megint ugyanazt a figurát játssza, amit olyan jól megtalált Deadpoolban. A Rotten Tomatoes pontszám 69 százalék, a kritikusok legdurvább véleménye, hogy a film gyakorlatilag összelopkodott ötletekből álló félkész mű. 
#2

akció

Netflix

Egy képzett zsoldos, Tyler Rake élete legnagyobb és legveszélyesebb kihívása előtt áll: ki kell menekítenie egy drogbáró elrabolt fiát Bangladesben. Megkezdődik a versenyfutás... több»

231,34 millió óra - Egy megrögzött zsoldos küldetése lélektani versenyfutássá válik a túlélésért, amikor Bangladesbe küldik, hogy megmentse egy drogbáró elrabolt fiát. Nos, ez a kaland 67 százalékot ért el a paradicsomos oldalon. A kritikusok mindannyiunk kedvenc Hemsworth fivérének képességét éltetik. Hogy melyiket? Azt, hogy Chris valahogy képes a megfelelő arányban keverni a kisfiús bájt, a macsós sármot és a kemény férfiasságot. De mire volt ez elég nálatok?    
#1

62 Anya  (2023)

(16) (6)

akció | thriller

Netflix

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»

229,3 millió óra - A bérgyilkosnő története 43 százalékot ér a Rotten Tomatoes oldalán. A kritikusok olyan filmnek tartják, amely lényegében J.Lo hírnevére alapoz. Szerintetek igazuk van?