Mit nézzek a héten? 4 új streaming sorozat, melyeken nem fogsz unatkozni

Hétfő van, ideje megtervezni a heti programot. Igaz ez arra is, hogy milyen sorozatokat nézzünk meg az üres óráinkban. Már megszokhattátok a Mafabtól, hogy e téren is igyekszik rendre a segítségetekre sietni. Most is így teszünk, kerestünk nektek négy újdonságot, amelyek ezen a héten debütálnak. Ha új sorozatba fognál, mi ezeket ajánljuk!

#4

dokumentum

Netflix

Egyesek számára a fizetésük az egyetlen fontos szempont, mások a hivatásuknak élnek. Ez a dokumentumfilm-sorozat azt a kérdéskört járja körül, hogy mit jelent munka a modern... több»

Rendező: Caroline Suh
Szereplők: Barack Obama
Egyesek számára a fizetésük az egyetlen fontos szempont, mások a hivatásuknak élnek. Ez a dokumentumfilm-sorozat azt a kérdéskört járja körül, hogy mit jelent munka a modern amerikai ember számára a sorozatos változások idején. Premier május 17-én a Netflixen.
#3

70 High Desert  (2023)

(1)

vígjáték

Apple TV+

Peggy, az egykori függő, aki szeretett édesanyja halála után, akivel a kaliforniai Yucca Valley kisvárosban élt, úgy dönt, hogy új életet kezd, és magánnyomozónak áll. több»

Peggy Newman kisstílű drogdíler, aki az anyja halála után úgy dönt, hogy leszámol régi életéve, kigyógyul függőségéből és magánnyomozónak áll. Természetesen egy ilyen felütés rengeteg komikus helyzetet teremt, erre és Peggy ügytlenkedésére épül az egész sorozat. Premier május 17-én az AppleTV+-on. 
#2

65 Puszi: Kitty  (2023)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A Covey nővérek közül a legfiatalabb, Kitty az igaz szerelmet keresi távol az ottonától, miközben megpróbált többet megtudni édesanyjáról. több»

A Netflix A fiúknak... sagájának mellékága a Covey nővérek legfiatalabbik tagjára, Kittyre koncentrál, aki megpróbál eljutni rég nem látott szerelméhez. Május 18-tól a Netflixen.
#1

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Sergio nem beszélt azóta a nap óta, amikor megölte a szüleit. Hat évvel később egy tinilány lehet a kulcs a teljes történet feltárásához. több»

Sergio Ciscar egyetlen szót sem szólt, amióta megölte a szüleit. Most mégis évekkel korábban szabadulhat a börtönből. Egy pszichiáterekből álló csoportot állítanak rá, hogy figyeljék minden mozdulatát, hátha mégis veszélyt jelent a társadalomra. De miért szabadulhatott idő előtt? Lehet, hogy valami összeesküvés van a háttérben? Premier május 19-én a Netflixen.