Egy pszichiáter különös jelenséget tapasztal: egyik páciensét valamilyen természetfeletti erő hátborzongató mosolyra készteti. Aztán kiderül, hogy a mosolygás más áldozatokat is hatalmába kerít, és életveszélyes fenyegetést jelent. Erről szól az új horror, a Mosolyogj, amit hamarosan itthon is a mozikban láthatsz.

 A Mosolyogj könnyen lehet az ősz nagy ijesztgetős sikere. A produkció alapötlete eredetileg egy rövidfilmben ejtette rabul a közönséget. A Susan Hasn’t Slept (Susan nem aludt) Parker Finn írói és rendezői tehetségét dicséri, s olyan meggyőzőnek bizonyult, hogy a filmes lehetőséget kapott a téma bővebb kibontására.  

A pszichiátert Sosie Bacon játssza (lásd a galériánkat). Ha a neve ismerős, nem véletlen: Kevin Bacon és Kyra Sedgwick lánya. A híres szülők pár éve még aggódtak, hogy gyerekeik szintén a szórakoztatóiparban kezdtek karrierbe – Sosie bátyja, Travis zenész lett –, de aztán belenyugodtak, hogy sokkal rosszabbul is járhattak volna.

A film szeptember 29-től látható a hazai mozikban.

65 Mosolyogj  (2022)

horror

SkyShowtime (2023.02.14.)

Miután tanúja volt egy bizarr, traumatizáló esetnek, amely egy betegével történt, Dr. Rose Cotter olyan ijesztő dolgokat tapasztal, amelyekre nem tud magyarázatot adni. Rose-nak a... több»

UIP-Duna