Nagyon ígéretes Trónok harca spin-offot írt az Oscar-díjas forgatókönyvíró, de az HBO elkaszálta

Brian Helgeland, a Szigorúan bizalmas Oscar-díjas forgatókönvírója és a Lovagregény rendezője kidolgozott egy tervet a Trónok harca spin-offjához Tízezer hajó (10 000 Ships) címmel, amelynek középpontjában Nymeria királynő alakja áll.

Helgeland a projektet egy Mózeséhez hasonló történetként írta le, amelyben Nymeria egy veszélyes tengeri útra vezeti népét, új otthont keresve, párhuzamot vonva a zsidó nép kivonulásával.

Bár a koncepciót kezdetben támogatták, többek között George R. R. Martin jóváhagyását is megkapta, az HBO nem adott zöld utat a sorozatnak, mivel úgy érezte, hogy túlságosan elszakad az eredeti sorozat idővonalától.

Helgeland továbbra is reménykedik, megjegyezve, hogy munkája még mindig elérhető, ha az HBO meggondolá magát.

Eközben más Trónok harca projektek továbbra is haladnak előre, köztük a Trónok harca - Sárkányok háza, melynek idén nyáron érkezik a második szezonja, és az A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight című projekt.

Időközben kiderült, hogy áll a Jon Snow spin-off, amiről itt írtunk bővebben. Brian Helgeland a Lovagregény 2-ről is beszélt, ami a Netflix algoritmusa miatt nem készült el.

akció | dráma | kaland

Targaryenek és a Hightowerek közötti konfliktus egyre élesebbé válik az első évad fináléjának drámai eseményei után. több»