Ne nézz fel!: Kiszúrtad ennek a Bosszúállónak a cameóját a Netflix-filmben?

Leonardo DiCapriótól Meryl Streepig aki él és mozog ott volt a Ne nézz fel! stábjában. De biztos, hogy mindenkit kiszúrtál?

Adam McKay a szatirikus sci-fi filmjéhez, a Ne nézz fel!-hez valóságos sztárparádét hozott össze. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Meryl Streep, Jonah Hill, Mark Rylance, Cate Blanchett és Ariana Grande is örömmel vállalta a felkérést, de a Bosszúállók egy egyik tagja is feltűnt néhány képkocka erejéig. Ő pedig nem más, mint:

Chris Evans

Bár a színész neve nem szerepel a stáblistán, de Amerika Kapitány megformálója néhány másodpercre bizony feltűnt egy Devin Peters nevű hollywoodi színész karakterében. Így már rémlik?

A film, melyben DiCaprio nagyon nem örült Meryl Streep meztelen jelenetének már a Netflixen.

Ha lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapon a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva azonnal el is indíthatod, ha van előfizetésed a streamingszolgáltatónál. A Ne nézz fel! 325 szavazatt jelenleg 84 százalékon áll a Magyar Filmadatbázisban. 

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»