Nem biztos, hogy ilyen örökséget szeretnék: Megkönnyebbült a Marveltől való távozása miatt sokak kedvenc hőse

A Marvel moziverzum számos mókás karaktert tud felmutatni, de közülük is kilóg egy picit a maga utánozhatatlan stílusával Drax, a Pusztító. A kék bőrű harcos, aki mindig tőmondatokban beszél és mindig mindent kimond, amit gondol, milliók kedvencévé vált az elmúlt tíz évben. Ez idő alatt összesen hét filmben láthattuk, a nyolcadik pedig idén debütál. De A galaxis őrzői: 3. rész-mal Dave Bautista örökre elköszön Draxtól

A színész először 2014-ben bújt Drax bőrébe, de idén láthatjuk majd őt utoljára. Dave Bautista nemrégiben az GQ magazinnak adott interjút, amelyben arról beszélt, hogy imádja Draxot és hálával tartozik neki, de megkönnyebbülést érez, amiért elköszönhet végre tőle. Elmondta, hogy bár érdekes élmény volt a Marvel-filmekben szerepelni, rengeteget kivett belőle a sok órás sminkelés. Emellett Drax megformálása színészi szempontból nem sok kihívást jelentett, ő pedig ennél sokkal összetettebb karaktereket szeretne a jövőben eljátszani. Éppen ezért nem is szeretné, ha Drax lenne az öröksége.

Dave Bautista igen sűrű és vízválasztónak tűnő év elé néz idén. A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című krimi-vígjáték után két komolyabbnak ígérkező filmben is láthatjuk majd őt – mármint A galaxis őrzői 3-on kívül. Az egyik a Dűne: Második rész lesz, amelyben sokkal több szerepet kap mint az elsőben kapott. A másik pedig M. Night Shyamalan új horrorja, a Kopogás a kunyhóban.

Utóbbi kapcsán korábban egy interjúban elárulta, hogy ez színészi pályafutása eddigi legtöbb szöveggel járó szerepe. Ráadásul az alacsony költségvetés miatt törekedniük kellett a kevés felvételre, így az olykor hosszabb monológjait is lehetőség szerint hibátlanul kellett előadnia.