Ana de Armas és Keanu Reeves kimerítő harci jeleneteket forgatott a Ballerina című filmhez.

A 34 éves színésznő a John Wick spin-off főszerepét játssza majd, és nemrég azt nyilatkozta, hogy a testét megviselték a Keanuval - aki a bérgyilkos Wick szerepét játssza újra - közös harci jelenetek.

"Négy hónapig Prágában forgattunk. Még egy hónap van hátra. És fájdalmaim vannak. Tudod, a testem, a hátam, mindenem fáj. Panaszkodom, fáj, zúzódások vannak rajtam" - mondta a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorában. 

A sztár számára nem voltak idegenek a kaszkadőrmutatványok, miután szerepelt a 007 Nincs idő meghalni című James Bond-filmben, de bevallotta, hogy a Ballerina "más szint", mint a 007-es filmben való rövid szereplése - bár hálás, hogy együtt dolgozhat a Mátrix színészével.

Ana így nyilatkozott: "Bond tizenöt percig tartott. Ez egy egész film, egy másik szint. De a minap Keanuval próbáltuk a nagyon nehéz kaszkadőrjelenetünket, és ez az ember csak forog, dobál és őrült mutatványokat csinál. És én meg - nem panaszkodhatok tovább, mert ő csinálja! Ő tényleg a legjobb."

A színésznő a filmben a balerina-asszisztens Rooney-t alakítja. Mellette szerepel még többek közt Reeves, Ian McShane, Anjelica Huston, aki újra eljátssza Az igazgató szerepét és Gabriel Byrne is (ahogy nemrégiben megírtuk).

A 71 éves Huston a John Wick: 3. felvonás - Parabellum című filmben a Ruska Roma bűnszervezet vezetőjeként tűnt fel egy jelenetben, amikor az ostromlott John Wick hozzá fordult segítségért. Készségei között szerepelt, hogy fiatal táncosokat képzett ki, hogy megtanulják: a művészet szenvedés, miközben fiatal harcosokat is képzett, hogy a szaltókkal guruljanak. 

Az 58 éves Reeves 2014-ben kezdett el dolgozni az első John Wick-filmen, amely egy legendás bérgyilkosról szólt. Wick a nyugdíjas éveiből visszatérve a gengszterek nyomába ered, akik a felesége halála után megölték a nőtől kapott kutyáját és elvették az autóját.

Az első film a mozikba kerülés végére Észak-Amerikában 43 millió dollárt, más területeken pedig 45,7 millió dollárt, világszerte pedig összesen 88,8 millió dollárt hozott. A film sikere miatt franchise-t csináltak belőle: a John Wick: 2. felvonás 2017-ben, a John Wick: 3. fejezet - Parabellum pedig 2019-ben kerül a mozikba.