Az elmúlt években a Bohém rapszódia, majd a Rocketman bebizonyították, hogy a mai generáció is teljesen nyitott az igazi rock klasszikusok zenéjére. Sharon Osbourne azonban még ezeknél is ütősebb életrajzi filmet ígér férjéről.

Gőzerővel zajlanak ugyanis az Ozzy Osbourne-ról szóló életrajzi film előkészületei. A viharos életű rocklegenda karrierje és magánélete ugyanis a mai napig számos izgalmas részletet rejt magában, amelyet úgy tűnik nem fél megmutatni.

Maga Ozzy azonban nem vesz részt a produkció munkáltaiban, a feladatot ugyanis teljesen rábízta családjára és főként feleségére, Sharonra, aki annyit elárult, hogy főként az ő kapcsolatuk és házasságuk története kap nagyobb szerepet a filmben.

“Nem szeretnénk semmit sem fényezni. Ezt nem gyerekeknek készítjük, egy felnőttekről felnőtteknek szóló film lesz. A Bohém rapszódiának köszönhetően egy egész generáció fedezhette fel újra a Queen zenéjét, és ez fantasztikus, de nem lett egy jó film” - jegyezte meg Sharon Osbourne egy interjú során, majd a Bohém rapszódiát egy egyszerű Hallmark filmnek titulálta.

Bár az Ozzy életrajz teljes szinopszisáról egyelőre nincsenek bővebb információk, annyi egyelőre már most tudható, hogy a sztár 1979 és 1996 közötti életszakaszát dolgozza fel.