Netflix: 6 nagysikerű sorozat folytatódik 2024 második felében, köztük a Squid Game és az Éjjeli ügynök is

További izgalmas megjelenésekre számíthatunk 2024 második felében is a Netflixtől.

Ted Sarandos társ-vezérigazgató a streamingszolgáltató szerdai első negyedéves eredménybeszámolóján számos nagyszabású sorozatot jelentett be, amelyek az év második felében debütálnak.

A visszatérő sorozatok között szerepel a Nyerd meg az életed, a platform minden idők legnagyobb sikerű sorozatának, illetve a Éjjeli ügynök második évada, a Cobra Kai - A karate kölyök öröksége utolsó évada, valamint az Outer Banks, az Emily Párizsban és Ryan Murphy Szörnyeteg című antológiájának új évadai.

Egyelőre azonban egyik nagy várományos sem kapott premierdátumot, Sarandos ehhez csupán annyit fűzött hozzá, hogy “valamikor 2024-ben” várhatók a folytatások. Egy biztos, a Netflixnek meglehetősen zsúfolt ütemtervvel kell dolgoznia, amely főként a tavaly történt gyártási folyamatok beszüntetése miatt áltt elő.

Sarandos azt is elmondta, hogy "a kapuk egy kicsit jobban megnyíltak", miután a Netflix más médiaóriások műsorainak licenceléséről egyeztetett, amelyre jó példa a Briliáns elmék sorozat.

“Mindig is fegyelmezettek voltunk abban, ahogyan a tartalomba fektettünk” - jegyezte meg Sarandos, hozzátéve, hogy olyan sorozatokat kívánnak licenszelni a jövőben is, amelyek új lendületet adhatnak a vállalatnak.

akció | dráma | kaland | misztikus | thriller

Ketten jelentkeznek egy titokzatos túlélőjátékba, aminek a fődíja 40 millió dollár. Viszont nem is sejtik, milyen magas a tét. több»