Netflix: 91 országban került a top10-be az új sorozat, mindenki ezt nézi most a világon

Megérkeztek a Netflix legfrissebb nézettségi adatai, amelyek alapján egy igazán elborult akció-vígjátéksorozat, a  Totál KO tarolt az előfizetők körében.

A Hayden Schlossberg és America Young rendezésében készült produkció 9 millió megtekintést ért el az előfizetők körében, nem véletlenül, hiszen egy igencsak pörgős és eszement történetet hoz a széria. Totál KO elit harcászati csapatról van szó, akiket azzal bíznak meg, hogy semlegesítsük egy Las Vegast atomfegyverrel fenyegető terrorista csoportot. A küldetés első látszatra sikerül is, miután azonban hőseink alaposan megünneplik a győzelmet, másnap azzal kénytelenek szembesülni, hogy az egész egy csapda volt valójában. 

Kukkoló teve, steakkel agyonvert ellenfelek és varázsgombától beállt vadászpilóták…ehhez és hasonló abszurd elemek és mozzanatok teszik igazán őrültté ezt a sorozatot, amelyre szemmel láthatóan rá is kaptak a nézők.

A teljes listát a megtekintési adatokkal viszont lentebb találjátok. Kellemes böngészést és jó filmezést!

62 Totál KO  (2023)

akció | dráma | vígjáték

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»

#10

vígjáték

Sheldon már 10 éves, de beilleszkedése a világba ugyanolyan problémákat okoz, mint előtte. Miközben próbál barátokat találni, családtagjai igyekeznek együtt élni atipikus... több»

1,4 millió megtekintés
#9

vígjáték

1989-ben a 9 éves Sheldon elkezdi tanulmányait a középiskolában. Miközben próbál beilleszkedni környezetébe, családja és barátai próbálnak a tőlük telhető legjobb módon... több»

1,9 millió megtekintés
#8

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

2,2 millió megtekintés
#7

39 Cocomelon  (2020)

(2)

animáció | családi | vígjáték

Netflix | HBO Max

JJ, YoYo és TomTom együtt fedezik fel a világot, ebben a kalandban pedig te is velük tarthatsz. több»


Szereplők: Kristen Princiotta
2,4 millió megtekintés
#6

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

2,5 millió megtekintés
#5

dokumentum | háborús | történelmi

Netflix

Ez a dokumentumfilm a konfliktus minden oldaláról származó, élénken feljavított archív felvételek és hangok segítségével úgy kelti életre a második világháborút, mint még... több»

Rendező: Rob Coldstream
4,2 millió megtekintés
#4

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Paolo Macchiarini munkája, aki 2011-ben a regeneratív orvoslás forradalmasítására vállalkozott azzal, hogy műanyag szélcsöveket ültetett be a gyógyulásra szoruló betegekbe.... több»

Rendező: Ben Steele
Szereplők: Paolo Macchiarini
5 millió megtekintés
#3

valóságshow

Netflix

A versenyzők a sorozat által inspirált, valamint új kiegészítésekkel megtoldott játékokon mennek keresztül, amelyek mind a stratégiák és a szövetségek tesztelésére szolgálnak. több»

Rendező: Liz Oakes
Szereplők: Amanda Alderson, Megan Allen
6,6 millió megtekintés
#2

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

7,5 millió megtekintés
#1

62 Totál KO  (2023)

(4)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»

9 millió megtekintés