Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, az első helyezettet egyik sem tudta megközelíteni

Egy elképesztő emberrablásról szóló true crime-dokumentumsorozat, egy újabb Netflix-adaptáció egy Harlan Coben-regényből, és egy szeretett ausztrál regény adaptációja. Mi a közös bennük?

A streamingszolgáltató rendszeresen frissített globális Top 10-es listájának legfrissebb adatai alapján jelenleg a világ legnézettebb és sikeresebb Netflix-sorozatai közé tartoznak.

Netflix TOP10 - január 15-január 21.

A legfrissebb rangsorban a világ jelenlegi 10 legjobb (angol nyelvű) Netflix-sorozatát találjátok. Ha szeretnéd megnézni őket és van Netflix előfizetésed, csak kattints adott film mafab adatlapján található Netflix ikonra és lesd meg, vajon a milliós nézettség milyen minőséget takar.

A lista első helyezettjéről, az Igazi amerikai rémálomról, ami letaszította a trónról a Nem versz átot, kicsit lentebb bővebben olvashatsz!

#10

72 Loudermilk  (2017)

vígjáték

Amazon Prime Video

Sam Loudermilk gyógyulófélben lévő alkoholista, aki más alkoholistáknak ad tanácsot, kifejezetten kellemetlen jellemmel. Bár az ivást kordában tartja, kénytelen rájönni, hogy... több»

1,7 millió megtekintés
#9

dráma | western

Szövetségek, megoldatlan gyilkosságok és nyílt sebek között John Dutton továbbra is eltökélt abban, hogy bármi áron megvédje a farmját és a családi örökséget. több»

1,7 millió megtekintés
#8

akció | animáció | kaland

Netflix

Amikor Nine ellopja a Paradox Prizmát, hogy egy saját világot hozzon létre, Sonicnak össze kell fognia valószínűtlen szövetségesekkel, hogy megvédje az általa ismert Shatterverse-t. több»

1,8 millió megtekintés
#7

84 Az idegen  (2020)

(6)

misztikus | thriller

Netflix

Minden ember életében vannak dolgok, melyeket nem szívesen oszt meg másokkal, mégis bennünk van a kétely, hogy vajon mit rejtegetnek előlünk azok, akiket a legjobban ismerünk,... több»

2 millió megtekintés
#6

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

2,1 millió megtekintés
#5

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

2,7 millió megtekintés
#4

81 Yellowstone  (2018)

(7) (13)

dráma | western

SkyShowtime | Netflix

Egy montanai farmer családnak meg kell küzdeniük a földjükre betolakodókkal.  több»

3,7 millió megtekintés - az 1. évadon
#3

dráma

Netflix

Trent Dalton bestsellere alapján készült mágikus-realista történet szerelemről, veszteségről és megváltásról, időutazásról és börtönszökésekről, anyákról, apákról... több»

4 millió megtekintés
#2

79 Nem versz át  (2024)

(20)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»

11,2 millió megtekintés
#1

dokumentum | krimi | misztikus

Netflix

Egy 2015-ben történt megrázó otthoni betörés és emberrablás után egy házaspárt azzal vádolnak, hogy megrendezték a megpróbáltatást, amikor a nő újra felbukkan. több»

Rendező: Felicity Morris
21,4 millió megtekintéssel az 1. helyen! / Felicity Morris és Bernadette Higgins (a 2022-es The Tinder Swindler - A tinder csaló mögött álló készítők) állnak a Netflix új true crime alkotása mögött, azaz ez a sorozat már csak emiatt is a megnézős kategóriába kerülhet a műfaj rajongóinál. Ráadásul a három epizódból álló doku-sorozat úgy bontakozik ki, mint egy igazi Gone Girl - Holtodiglan, vagyis komolyan lebilincselő. A dokusorozat középpontjában álló bűncselekmény, hogy Aaron Quinnt és barátnőjét, Denise Huskinst 2015. március 23-án, az éjszaka közepén egy betörő ébresztette fel, aki végül elrabolta Huskinst. "Huskins eltűnésének története országos médiafigyelmet váltott ki, sokan Gillian Flynn 2012-es Gone Girl című regényéhez hasonlították az esetet. A bűnüldöző szervek azt állították, hogy a fiatal pár elbeszélése az eseményekről túlságosan erőltetett ahhoz, hogy bárki is elhiggye. A kihallgatási felvételek és új interjúk keverékét is tartalmazó háromrészes doku-sorozat feltárja, hogy milyen következményekkel jár az elhamarkodott ítélkezésünk - és mi történik, amikor a bűnüldöző szervek úgy döntenek, hogy az igazság nem lehet igaz".