Netflix: Ez most a legnépszerűbb sorozat a magyarok körében, a kritikusok durván lehúzták

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában A láthatatlan fény, amely alig néhány nappal a premier után a platform egyik legnépszerűbb tartalmának számít a hazai előfizetők körében.

Shawn Levy rendező egy korábbi interjúban elmondta, hogy miután olvasta Anthony Doerr 2014-ben megjelent azonos című regényét, egyből érezte, hogy filmet kell csinálnia belőle. “Szükségem van rá. Meg kell csinálnom. Ez az álmom” - jegyezte meg a rendező.

A sorozat története egy vak francia lányról és az apjáról szól, akik egy legendás gyémánttal menekülnek a németek által megszállt Párizsból, hogy az ne kerüljön a nácik kezébe, miközben a körülöttük tombol a második világháború.

A széria ugyanakkor már kevésbé nyerte el a kritikusok tetszését, a Rotten Tomatoes portálon így mindössze 24 százalékra értékelte a szakma. Levy rendezésének főszerepeiben nem mellékesen Mark Ruffalo, Hugh Laurie, Luna Wedler, Lars Eidinger, Jeremy Wheeler, Andrea Deck, Louis Hofmann és Richard Sammel láthatók.

A láthatatlan fény tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | háborús | történelmi

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»