Netflix: Ezt az 5 filmet és sorozatot nézni majd mindenki 2023 szeptemberében

A nyár végéhez közeledve még mindig rengeteg új Netflix-műsor és film vár ránk ősszel.

A nyári nagyszabású sorozatdömping után (például a Vaják 3. évad, Az igazság ára 3. évada vagy a Fülig beléd zúgtam 2. évada) után a Netflix szeptemberben újabb nagyágyúval villant majd, érkezik ugyanis a Virgin River 5. évada!

A nagyszabású drámasorozat-sikereken túl a Netflix szeptemberben A kiábrándult királylány és a Szexoktatás utolsó évadait is műsorra tűzi, valamint a Vajon létezik szerelem első látásra?  és a Kémkölykök: Armageddon, a 2000-es évek népszerű filmsorozatának rebootja is landolnak a platformon.

Úgy néz ki, ősszel sem fogunk unatkozni.

#5

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor a világ legnagyobb titkos ügynökeinek gyermekei akaratlanul segítenek egy nagyhatalmú játékfejlesztőnek elszabadítani egy számítógépes vírust, amely minden technológia... több»

Megjelenési dátum: Szeptember 22. / Ha gyerekkorodban rajongtál a Spy Kids-filmekért, akkor a franchise új változata téged is elkap majd egy kis nosztalgiázásra. A Jane the Virgin sztárja, Gina Rodriguez és a Shazam címszereplője, Zachary Levi a legújabb film főszereplői, mint szülők, akikhez gyermekeik csatlakoznak a családi vállalkozásban, hogy segítsenek megbuktatni egy játékfejlesztőt, aki minden technológia felett rendelkezik.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London... több»

Megjelenés dátuma: Szeptember 15. / A Jennifer E. Smith The Statistical Probability of Love at First Sight című könyve alapján készült film főszereplői Haley Lu Richardson, a Fehér Lótusz sztárja és Ben Hardy, a Hatan az alvilágból (Ryan Reynolds heist movie-ja) sztárja. A szeptember 15-én bemutatásra kerülő film középpontjában egy pár áll, akik egy New Yorkból Londonba tartó repülőúton kezdenek egymásba szeretni, de a sors közbeszól és megszakadni látszik a kapcsolatuk.
#3

87 Szexoktatás  (2019)

(34) (4)

dráma | vígjáték

Netflix

Egy tinédzser fiú, akinek az édesanyja szexterapeutaként dolgozik, szövetkezik egy középiskolai osztálytársával, hogy együtt szervezzenek meg egy underground szexterápiás... több»

Megjelenési dátum: Szeptember 21. / Több utolsó évad is ugyanabban a hónapban jelenik meg. És ebben az esetben, ez egy egész hónapnyi utolsó évad. A rajongók kedvenc tinidráma-sorozata, a Sex Education/Szexoktatás búcsúzik tőlünk a negyedik és egyben utolsó évaddal.
#2

83 Virgin River  (2019)

(7) (2)

dráma | romantikus

Netflix

Melinda Monroe nővérként dolgozik egy kisvárosi klinikán. A fiatal nő fokozatosan rájön, hogy a vidéki élet közel sem olyan egyszerű, mint azt korábban gondolta, és saját... több»

Megjelenés dátuma: Szeptember 7. / A Virgin River rajongóknak a szokásosnál is tovább kellett várniuk. A kasszasiker romantikus dráma ötödik évadának megjelenését 2023 júliusára tervezték, összhangban az előző két évad megjelenési dátumával. Ehelyett az 5. évad 10 új epizóddal érkezik szeptember 7-én, és a 12 epizódból álló sorozat utolsó két ünnepi témájú epizódját novemberre tartogatja a Netflix.  
#1

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Egy keményen alkoholizáló középkori hercegnő kalandjait követhetjük nyomon, megismerhetjük a bolond elfjét és személyes démonját. több»

Megjelenés dátuma: Szeptember 1. / Ha hiányoltad a legújabb eszement rajzfilmet, mióta 2022 februárjában utoljára új epizódokkal örvendeztetett meg, nos, a várakozásnak vége.! Az ötödik és egyben utolsó évad premierje szeptember 1-jén lesz. A Netflix részéről eddig viszonylag kevés információ érkezett a felnőtteknek szóló animációs sorozatról, de a rajongók egy hónappal a megjelenés előtt hivatalosan is megkapták a jó hírt.