Netflix TOP3: 18+-os magyar film is a jelenleg legnézettebb műsorok között

A mai napon izgalmas megjelenések kerültek a Netflix top nézettségi listájára, amelyeket össze is gyűjtöttünk a számotokra.

Alábbi összeállításunkban a három legnépszerűbb produkciót találjátok, amelyek közé ezúttal egy magyar készítsű film is bekerült. Nem érdemes lemaradni róluk!

#3

75 Toxikoma  (2021)

(21) (8)

dráma | életrajzi

Netflix | Filmio | Telekom TVGO

Győző Nyírbátorban látta meg a napvilágot, és mára már az egész ország megismerte a nevét. A színész számos sikeres színdarab, televíziós sorozat, műsor és film... több»

Herendi Gábort nem kell bemutatni a magyar nézőknek, a Valami Amerika rendezője 2021-ben viszont egy sokkal erőteljesebb alkotással jelentkezett. A magyar színházi szcéna egyik legkeresettebb színészének, Szabó Győző önéletrajzi írása alapján készült produkció az emberi természet legsötétebb bugyraiba kalauzolja a nézőt. Szabó őszintén ír életének mélypontjairól, amelyben kábítószer és alkoholproblémái is jelentős szerepet játszottak. Herendi ezt a hangulatot ragadja meg a Toxikomával, Szabó Győzőt pedig fiatalabb pályatársa, Molnár Áron alakítja a történetben, amely napjaink egy meghatározó pszichológusával, Csernus Imrével való kapcsolatát is taglalja.
#2

67 Félidő  (2022)

(5)

dokumentum | zenés

Netflix

Részletes bepillantást nyerhetünk Jennifer Lopez karrierjébe, aki felidézi azokat a mérföldköveket, amelyek meghatározták művészi pályafutását. A filmből az is kiderül, mik... több»

Jennifer Lopez hosszú utat tett meg a csúcsig. A hollywoodi sztár azon kevesek közé tartozik, akik nem csak fantasztikus zenés, hanem filmes karriert is befutottak. Az Amanda Micheli rendezésében készült dokumentumfilm pedig ennek a hosszú útnak a viszontagságait tárja fel. Ez a film viszont nem csak a múlton való merengést helyezi középpontba, hiszen azt is megtudhatjuk, milyen további tervekkel vág neki a jövőnek a színésznő. A Félidő egyszerre lebilincselő, inspiráló, felemelő és persze szórakoztató dokumentumfilm.
#1

79 Mindent egy lapra  (2022)

(19) (5)

dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix

Egy kiégett kosárlabdázó felfedez egy tehetséges streetball-játékost Spanyolország utcáin, és meglátja az esélyt, hogy rajta keresztül ismét feljusson a csúcsra.

A Csiszolatlan gyémánt után ismét egy kiemelkedő alakításra számíthatunk Adam Sandlertől. A színész 2020. májusában csatlakozott a film szereplőgárdájához, amely Jeremiah Zagar rendezésében készült Taylor Materne és Will Fetters forgatókönyve alapján. A történet szerint Stanley Sugerman edzői karrierje egykor szebb napokat is látott, így mindent elkövet, hogy visszaállítsa a renoméját. Rövidesen megismerkedik Bo Cruzzal, egy rendkívül tehetséges játékossal. Stanley saját jövőjének régi csillogását látja a fiúban, így saját csapata tiltása ellenére is elhatározza, hogy az Egyesült Államokba viszi a srácot, hogy szuperjátékost faragjon belőle.