A 2019-ben megjelent Bosszúállók: Végjáték egy korszakot zárt le az MCU történetében, két évvel a film a debütálás után azonban továbbra maradt néhány megválaszolatlan kérdés a rajongókban.

Az egyik legkülönösebb, egyúttal pedig a legzavarosabb problémát vetette fel az egyik néző a közösségi médiában. Történetesen arról van szó, hogy a Végtelen háború cselekménye után hőseink megtépázott csapata miért a Thanosszal való összecsapás előttre utazott vissza az időben, hogy felkutassa a Végtelen Köveket.

A Végtelen háború csatája, majd a kövek használata ugyanis magát Thanost is megviselte, így tehát sokkal könnyebb és sebezhetőbb célpontnak számított, mint fiatalabb énje, akit szintén nagy nehézségek és veszteségek árán sikerült legyőzniük a továbbiakban a Végjáték végén.

Kétségtelen, hogy Végjáték az egyik legepikusabb sztorit hozta az MCU történetében, a több idősíkon futó cselekmény bőven szolgáltatott “rágni valót” a nézők számára, a szóban forgó kérdésre azonban előbb-utóbb valószínűleg a Marvelnek is szolgálnia kell némi magyarázattal.

Egy további izgalmas kérdés lehet viszont az Örökkévalók jelenléte, sokan ugyanis már most értetlenségüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hol lehettek őt, amikor felbukkant az “őrült titán”, a válaszra pedig november 4-ig kell még várnunk.