Az Apple TV+ szériája, a Ted Lasso volt a legnézettebb eredeti streaming műsor 2023-ban, 16,9 milliárd perc megtekintéssel.

Az Apple TV+ kisebb előfizetői bázisa ellenére a műsor  olyan sikersorozatokat előzött meg, mint például a Netflixen bemutatott Éjjeli ügynök, melyet 2,5 milliárd megtekintett perccel vert.

A Netflix a nem saját tartalmaival azonban uralta a top tízes listát, abszolút kiemelkedett a mezőnyből Briliáns elmék, mely 57,7 milliárd percet húzott be, de az NCIS - Tengerészeti helyszínelők és A Grace klinika is kimondottan magas nézettséget ért el.

A licencelt tartalmak sikere rávilágít azok tartós népszerűségére és a streaming könyvtárak jelentős szerepére a nézettségi trendekben. Az eredeti streaming taralmat, bár népszerűek, élettartamuk tekintetében jellemzően nem érnek fel a licencelt tartalmak mellé.

Ha lemaradtál volna a Ted Lassóról, a mafabos adatlapon az Apple TV+ logóra kattinva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | sportfilm | vígjáték

A harmadik évadban folytathatjuk a kisstílű kansasi főiskolai futballedző kalandjait, akit annak ellenére alkalmaznak egy profi focicsapat edzőjeként Angliában, hogy semmi... több»