Összecsapnak az orkok és az emberek a Warcraft első TV-szpotjában

Nyáron végre a mozikba kerül a népszerű videojáték adaptációja.

Megérkezett a milliók által várt Warcraft: A kezdetek első TV-szpotja, mellyel végérvényesen kezdetét vette a film promóciós kampánya. Az ígéretek szerint hamarosan újabb poszterek és további előzetesek érkeznek a nyár sikervárományos produkciójához.

Ami a film történetét illeti, hogy megmentsék népüket a kihalástól, az orkok elhatározzák, hogy kolonizálnak egy másik világot, csakhogy szembe találják magukat az emberek királyával, Llayne Wrynnel, aki bármit megtenne népe biztonságáért. Az emberek oldalán egy harcos, Anduin Lothar szövetséget köt az orkokkal, melynek köszönhetően talán mindkét faj bebiztosíthatja a jövőjét.

A Duncan Jones rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ben Foster (A túlélő), Toby Kebbell (A majmok bolygója: Forradalom), Travis Fimmel (Vikingek), Dominic Cooper (Az ismeretlen Drakula), Paula Patton (Mission: Impossible - Titkos nemzet) és Clancy Brown (Cowboyok és űrlények).

Warcraft: A kezdetek új TV-szpotját idelent találjátok. Ha még többre vagytok kíváncsiak, ide kattintva látogassatok el a film adatlapjára, ahol számos további információval várunk.