Popcorn maraton A galaxis őrzői 3-mal jöhet?

Indul az első Kultik Popcorn Maraton! Április végén a Kultik újraindítja a már jól ismert egyhetes műsorát, mely idő alatt az elmúlt időszak kedvenc filmjei tekinthetők meg kedvezményesen. 

Az első Popcorn Maratonon azonban a szabályok kicsit változnak, ezúttal ugyanis a kedvezmény nem a mozijegy árán jelentkezik, hanem azonnal a büfében. Április 27. és május 3. között minden vetítésre megvásárolt mozijegy mellé egy 500 forint értékű kupon jár, amit rögtön (vagy április 27. és május 3. között) a mozibüfében értékesíteni is lehet. Választhat kedvenc mozis nasijai közül: pattogatott kukorica, nachos, más édesség, vagy üdítő, és kedvezményesen vagy akár ingyenesen is büfézhet, egy egész héten keresztül. A KULTIK POPCORN Maraton kupon felhasználható mozis ajándéktárgyakra is. 

Az első KULTIK POPCORN Maraton műsora ezúttal is tele lesz izgalmakkal, hiszen az elmúlt néhány hét legnépszerűbb filmjei kaptak benne helyt, mint például a Super Mario Bros.: A film, az Air – Harc a legendáért, Bogyó és Babóca 5. – Hónapok meséi, John Wick: 4. felvonás, Gyönyörű sorscsapás, A pápa ördögűzője, a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület, vagy A galaxis őrzői: 3. rész premier előtti vetítései sem. 

*A KULTIK POPCORN Maraton kupon készpénzre nem váltható, és a WOLT, FOODPANDA boltban nem érvényes, az ajánlat a Nemzet aranyai (május 1-i) közönségtalálkozókra nem vonatkozik. **A KULTIK AJKA mozinkban, KULTIK KUPON Maraton kezdődik.

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»