Premierdátumot kapott a Beetlejuice 2, korunk egyik legnagyobb fiatal sztárja az egyik főszerepben

Akár háromszor kimondod a nevét, akár nem, a Beetlejuice jövőre visszatér a mozikba.

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Beetlejuice 2. 2024. szeptember 6-án kerül a nagyvászonra. A film ugyanazon a napon kerül bemutatásra, mint a Marvel Penge című képregényes kalandfilmje Mahershala Ali főszereplésével. 

Tim Burton 1988-as, egy bosszantó poltergeistről szóló filmjének folytatásáról kevés információ áll rendelkezésre, de a rendező Michael Keatonnal mint Beetlejuice és Winona Ryderrel mint Lydia Deetz tér vissza. A további szereplők között szerepel a Wednesday sztárja, Jenna Ortega Ryder karakterének lányaként, valamint Justin Theroux egy még nem ismertetett szerepben. A forgatás várhatóan május 10-én kezdődik Londonban.

Az első filmben egy nemrég elhunyt házaspár (Geena Davis és Alec Baldwin alakította) lehetetlenül felbosszantja a házukba költözött új családot (Catherine O'Hara és Jeffrey Jones játssza a szülőket, Ryder pedig a tinédzser lányukat). Így hát kapcsolatba lépnek Beetlejuice-szal, az alvilágból érkező fondorlatos szellemmel, aki megígéri, hogy segít nekik kísérteni a ház új lakóit.

A kritikai és kereskedelmi siker hatalmas volt, a Beetlejuice 74,7 millió dolláros bevételt hozott és egy Tony-jelölt színpadi musicalt is ihletett. Négy év után, amelyet a világjárvány megszakított, a show januárban játszott le végleg a Broadwayn.

fantasy | vígjáték

Adam (Alec Baldwin) és Barbara Maitland (Geena Davis)  egy kedves és nyugalmas pár, akik halálos autóbalesetüket követően végre szeretnének örök nyugalomra lelni vidéki... több»