Premierdátumot kapott az új Terminator mozi

A napokban számoltunk be arról, hogy James Cameron új Terminator filmje ignorálni fogja a T2-t követő összes részt, és Arnold Schwarzenegger mellett Linda Hamilton is visszatér majd a hivatalos folytatásban, máris itt vannak az újabb infók.

Premierdátumot kapott a James Cameron produceri vezénylésével, Tim Miller (Deadpool) rendezésében készülő egyelőre címnélküli Terminator-film (Terminator: Sötét végzet). Eszerint a produkció 2019. július 26-án debütál majd a mozikban, adta hírul a The Hollywood Reporter.

A film hivatalos folytatása lesz az 1991-es Terminátor 2. - Az ítélet napja-nak, és ignorálni fogja a franchise összes további részét, melyeket Cameron egy borzasztó rémálomnak titulált.

Miller, Cameron és David Ellison remek írói gárdát szedett össze, melynek tagjai  David S. Goyer (A sötét lovag trilógia, PengeCharles H. Eglee (The Walking DeadDexter) és Josh Friedman (Avatar 2).

"Ez a történet a Terminator 1 és 2 egyenes folytatása lesz. Úgy teszünk, mintha a többi film csak egy rémálom lett volna. Vagy egy alternatív idővonal" - mondta el Cameron a THR-nek, azonban a sztori kapcsán semmi egyebet nem árult el.