Rárúgta az ajtót a nyárra A galaxis őrzői 3, mutatjuk a bevételi adatokat

A galaxis őrzői: 3. rész nagyszerű, 282 millió dolláros globális nyitást produkált, beleértve a nemzetközi piacokról származó, a várakozásoknál jobb, 168 millió dolláros bevételt. 

Annak ellenére, hogy az eredeti előrejelzések 130-140 millió dolláros tengerentúli bevételre számítottak, a pozitív nézői visszajelzések tovább lökték a film bevételeit. 

A produkció számos nemzetközi piacon produkált erős kezdést, ezek közé tartozik Kína, az Egyesült Királyság, Korea, Mexikó és Franciaország. 

A film sikerében jelentős szerepet játszott az Imax technológia használata, amely 25 millió dolláros globális jegybevételt jelentett, és az Imax tekintetében az idei év legnagyobb globális nyitását jelentette. 

A galaxis őrzői 3. az MCU 32. része, mely érzelmes búcsúval vált trilógiává. Az előző két Őrzők-film is jól teljesített a kasszáknál: az eredeti film 439 millió dolláros nemzetközi és 773 millió dolláros globális bevétellel zárt a mozikban, a folytatás pedig 473 millió dolláros nemzetközi és 863 millió dolláros globális bevételt hozott.

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»