Rekordidő: Ne vegyél nagy kólát az új Batman vetítése előtt!

Sokáig az egész estés film nagyjából 90 perces szórakozást jelentett. Persze mindig voltak kivételek, becsúszott néha egy-egy két óránál is hosszabb mozi. De az utóbbi években már szinte kötelezővé vált, hogy a nagyobb költségvetésű filmek meghaladják a két órás játékidőt. Főleg, ha egy nagyszabású szuperhősmoziról van szó.

Mint amilyen a Batman is lesz idén tavasszal. A világ leghíresebb és egyben talán legnépszerűbb igazságosztó álarcos hőse hosszú évtizedek óta jelen van a mozivásznon és a TV-ben. A moziban kétségtelenül a Christopher Nolan által készített trilógia volt az utóbbi időben a leginkább meghatározó. A Christian Bale által alakított Batmanhez nem nagyon tudott felnőni az őt követő Ben Affleck féle változat, igaz, ez sosem kapott önálló filmet.

És már nem is nagyon fog, ugyanis idén tavasszal Robert Pattinson személyében ismét új Bruce Wayne-t avatunk. Ráadásul a hírek szerint mindjárt egy rekordgyanús moziban. Legalábbis, ami a játékidőt illeti.

Batman önálló filmjei közül eddig A sötét lovag: Felemelkedés volt a csúcstartó, ez ugyanis 2 óra 44 perces volt, vagyis közel három órára szögezte a székekbe a moziba járókat. De úgy tűnik, hogy ez a rekord idén megdől.

A Matt Reeves rendezte The Batman ugyanis a hírek szerint jó tíz percet rá fog erre húzni. Bár egyelőre hivatalos a Warner még nem erősítette meg, de állítólag a film 2 óra és 55 perces játékidővel bír, ami egyben azt is jelenti, hogy célszerű lesz a vetítés előtt lerendezni mindenféle folyó ügyeinket…

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»