Rettenetes bosszúálló férfi: Zaklatással vádolja Ridley Scottot a Szárnyas fejvadász színésznője

A Daily Beast oldalán megjelent interjúban a Sean Young mások mellett Ridley Scottot is megvádolta azzal, hogy megtorpezódta a karrierjét, amiért nem adta be a derekát neki.

Szárnyas fejvadász színésznője, Sean Young "rettenetesen bosszúálló férfinek" nevezte az ikonikus rendezőt, Ridley Scottot. Young szerint azért került feketelistára a rendezőnél és úgy általában Hollywoodban, mert nem adta be a derekát a rendezőnek, aki többször is erőszakosan próbált elcsábítani. A zaklatás állítólag akkor ért véget, amikor Scott elkezdett randevzúni Joanna Cassidyvel, ennek ellenére a direktor az állítása szerint kicsinyes bosszút állt rajta.

Szárnyas fejvadász 2049-ben ugyan feltűnt Young, de mint elmondta, aláírattak vele egy borsos szerződést, és nem tehetett semmit. Az pedig árulkodó, hogy Harrison Forddal ellentétben, aki gyakorlatilag főszerepet játszott a folytatásban is, ő csak 30 másodpercet kapott. 

sci-fi | thriller

2019-et írunk, a helyszín Los-Angeles, ahol Deckard nyomozó azt a feladatot kapja, hogy találja meg az öt replikáns szökevényt, és akadályozza meg őket abban, hogy felvegyék a... több»