Sam Raimi a horror egyik koronázatlan királya, akinek egészen sajátos horrorfilmeket köszönhetünk. A rendező-producer jelenleg legújabb filmje, a 65 kapcsán kampányol, ennek keretében egy online kérdezz-feleleket is rendezett nemrégiben. Itt viszont nem csak az új filmjéről faggatták, hanem egy közönségkedvenc korábbiról is.

2009-ben jelent meg a Pokolba taszítva, amely amolyan horror-komédia volt. A történet egy banki tanácsadóról, Christine-ről szól, akinek tényleg mindene megvan. Jól fizető állása, szerető férje, csodaszép otthona. Egy nap egy idős cigányasszony keresi meg, hogy adjon neki egy kis haladékot az elúszott hitele törlesztésére. Ám Christine, hogy bizonyítsa cége felé való elhivatottságát, durván visszautasítja az idős asszonyt, amiért az végül kegyetlen átkot szór a fejére. Christine nem hisz az ilyesmiben, de pár nap pokoljárás lég ahhoz, hogy teljesen megváltozzon a véleménye.

A Pokolra taszítva rajongói máig hiába várták, hogy elkészüljön a folytatás. Pedig maga, Sam Raimi is beszélt már róla korábban többször is, hogy részéről nincs akadálya a dolognak, épp csak megfelelő sztorit kellene írni hozzá. A most tartott online kérdezz-felelek alkalmával is feltették neki a kérdést, hogy mi újság a projekttel.

Sam Raimi pedig úgy válaszolt, hogy stúdiója, a Ghost House Pictures csapata, élén Romel Adam és Jose Canas forgatókönyvírókkal egy új és meghökkentő sztorin dolgozik. Ő maga is kíváncsian várja, hogy mivel rukkolnak elő. Ez tehát egyelőre nem sok, de legalább egy megerősítés arról, hogy egyszer talán tényleg megszülethet a népszerű horror folytatása.