Sci-fi eposz a Netflixen: Itt vannak az első képsokrok Zack Snyder Rebel Moonjából

Amikor Zack Snyder a Netflixszel kezdett el dolgozni, nyilvánvaló volt, hogy a streamingszolgáltatóval akarta finanszírozni egy csomó olyan szerelem-projektjét, amelyek más stúdiókat nem érdekeltek.

Az egyik ilyen projekt a Lucasfilm/Disney-nek szánt Star Wars film volt, amely egy olyan Jedi-fókuszú önálló történet, amelyet közvetlenül befolyásolt Akira Kurosawa ikonikus szamurájeposza, A hét szamuráj. A Lucasfilm elutasította az ötletet, ami arra késztette Snydert, hogy a Netflix áldásával/finanszírozásával eredeti filmként csomagolja újra a projektet, így kaptuk meg a Rebel Moont.

A Netflix nagy promóciós eseménye, a Tudum a hétvégén zajlik, ahol új felvételeket mutattak a filmből, köztük egy featurette videót. A Rebel Moon szereplőgárdájában olyan sztárok vannak, mint például: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins Jimmy hangjaként, Cary Elwes, Jena Malone.

A hivatalos szinapszis pedig elég ígéretesnek tűnik:

"Amikor egy békés kolónia a galaxis peremén fenyegetve találja magát a zsarnoki Balisarius régens seregei által, egy Kora nevű, titokzatos múltú fiatal nőt küldenek, hogy keressen harcosokat a szomszédos bolygókról, hogy segítsenek nekik."

Snyder várhatóan további részeket készít a Rebel Moon univerzumában, amint befejezi A halottak serege című zombis akciófilmjének folytatását. 

A Rebel Moon december 22-én landol a streamingen, és valószínűleg rövid mozibemutatót is kap, akárcsak a többi nagyszabású Netflix-eredeti film.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»