Nem sokon múlt, hogy Meryl Streep (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) megkapja karrierje egyik ikonikus szerepét Az ördög Pradát visel című filmben.

Wendy Finerman producer a Hollywood Gold podcastben osztotta meg, hogy ellenállásba ütközött Streep szerződtetése Az ördög Pradát viseli főszerepére, mivel egyesek úgy vélték, hogy nincsenek komikusi képességei.

"Meryl, az emberek azt hitték, hogy őrültek vagyunk" - mondta Finerman. "Úgy értem, felhívtak és azt kérdezték: 'Elment az eszed? Még soha életében nem volt vicces."

Annak ellenére, hogy Streep leginkább drámai szerepeivel szerzett hírnevet, Finerman látta benne a lehetőséget egy könnyedebb vígjátékban.

Mint később kiderült, a producer nem is dönthetett volna jobban, ugyanis a színésznő filmben nyújtott alakítása végül Oscar-jelölést és Golden Globe-díjat hozott neki.

dráma | szatíra | vígjáték

Andy Sachs, a frissen diplomázott főiskolás lány elkerül a New York-i divatvilág legnagyobb hatalmú úrnője, Miranda Priestly mellé. A fiatal lány egyáltalán nem illik bele a... több»