Kétségtelen, hogy Chris Hemsworth az MCU legnagyobb “átváltozóművésze”, legalábbis sikerült meglepnie a franchise rajongóit, amikor a 2019-ben megjelent Végjátékban “kövér Thorként” bukkant fel.

A színész az Instagramon osztott meg egy kulisszák mögötti felvételt, amelyen az látható, hogy a munkálatok során miként is “változtatták” őt át. “Néhány ritka, eddig soha nem látott felvétel a Thorhoz készült átalakulási edzésemről. Ez egy egyedi keveréke több harcművészeti diszciplínának és mozdulatnak, amit a 80-as évek nagy akcióhősei ihlettek” - írja Hemsworth.

“Ezek a harcművészeti mozdulatok eléggé hasonlítanak azokhoz, amiket a tükör előtt csinálok, amikor anyám leszid engem” - olvasható a bejegyzéshez érkezett egyik hozzászólásban.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

Hemsworth egyébként közel 21 kilogramm súlyú protézist viselt a felvételek során, amely enyhén szólva sem volt könnyű feladat még az ő fizikumának megfelelőnek sem, egy későbbi interjúban viszont megyjegyezte, hogy nagyon élvezte a munkálatokat.

“Annyira más volt, mint ahogy eddig játszottam a karaktert. Szinte saját életet kezdett el élni” - mondta a színész, aki egyébként legközelebb a következő évben debütáló Tyler Rake: A kimenekítés 2-ben lesz látható.

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»