Nagyon másként festett volna eredetileg Klyo Ren karaktere az új Star Wars filmekben az Instagramon megosztott concept art alapján.

Lehet kritizálni az új Star Wars filmeket, de Kylo Ren egy meglehetősen összetett, izgalmas karakter, a közös jelenetei Rey-jel pedig ott Az utolsó Jedik legjobbjai közé tartoznak. De tény, hogy Darth Vaderrel ellentétben nem túlságosan ijesztő a figura.

Holott eredetileg sokkal félelmetesebbnek szánták, legalábbis ez derül ki az alább látható eredeti concept artból, melyet a Lucasfilm művésze, Christian Alzmann osztott meg az Instagram oldalán az alábbi szöveggel.

"Egy nagyon korai Jedi gyilkos/Kylo concept. Nem használták fel Az ébredő Erőben, de inspirációul szolgált a Star Wars Rebelshez" - írta.

Az biztos, hogy elég más lett volna így a karakter, de J.J. Abrams és Michael Kaplan jelmeztervező végül egy lényegesen visszafogottabb változatot részesített előnyben.

"J.J. folyamatosan azt mondogatta, hogy amikor meglátja a megfelelőt, akkor tudni fogja. Egyik nap, amikor beszélgettünk, azt mondta, hogy valami olyasmit szeretne, amire megragad a gyerekek emlékezetében" - mondta korábban Kaplan a Time.com-nak adott interjújában.

Kylo Rent és az őt alakító  Adam Drivert legközelebb az Star Wars: Skywalker kora-ban láthatjuk majd, mely december 19-től látható a hazai mozikban.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Very early Jedi Killer/Kylo concept. Wasn’t used in Star Wars : The Force Awakens but ended up being the inspiration for the Fifth Brother in Star Wars Rebels. #starwars #conceptart #sith #fifthbrother #digitalart

A post shared by Christian Alzmann (@calzmann) on

Aug 18, 2019 at 9:03am PDT