A Nielsen nemrégiben tette közzé a sorozatok nézettségi adataira vonatkozó kimutatásait. A közvélemény kutatás meglepő eredményt hozott.

A híres amerikai kötvélemény kutató cég minden héten frissíti USA legjobb streaming-adásainak listáját. Az eredményekből kiderült, hogy a Disney+ csatornán nagyot megy A mackó 2. évada, emellett viszont egy másik sorozat is lázban tartja a közönséget.

Kiemelten jól teljesít a Brilliáns elmék című sorozat, az USA Network kábelcsatorna jogi drámája, ami június 17-én landolt az Egyesült Államokban a Netflix és a Peacock katalógusában. A Meghan Markle-t leleplező sorozat 2,3 milliárd megtekintett perccel áll az élen, a nézettség majdnem fele az első évadnak köszönhető. Nagyon jó szám ez az Aaron Korsh által készített, 2019-ben véget érő szériától!

Négy hónapja ez az első sorozat, ami a Nielsen kutatásai alapján átlépte a 2 milliárd perces határt. Ezt legutoljára az Éjjeli ügynök címűű sorozat tudta produkálni a március 27. és április 2. közötti héten. Ezt megelőzően csak a 2021-es Manifest című sorozat produkált hasonlót. 

Az elmúlt héten a Fekete tükör 1,5 milliárd perccel vezette a nézettségi listát, ami 14%-os növekedést jelent az előző héthez képest. Charlie Brooker sorozata azonban nem tudta felvenni a versenyt a Brilliáns elmék 136 epizódjával.

A Brilliáns elmék című sorozatot a Netflix kínalátaban találod!

dráma | vígjáték

Nincs olyan ügy, amelyet Harvey Specter, a dörzsölt ügyvéd ne tudna megoldani. Egy szerencsés véletlen folytán találkozik Mike Ross-szal, a rendkívül tehetséges fiatalemberrel,... több»