Stallone új bejelentésének kevesen fognak örülni

Gőzerővel zajlanak A feláldozhatók negyedik részének munkálatai, Sylvester Stallone azonban máris egy rossz hírrel szolgált a rajongóknak.

Sly az elmúlt hetek során számos alkalommal jelentkezett a forgatásról, legutóbb egy rövid videót osztott meg követőivel, amelyen épp egy hot rod motoron látható, ezúttal azonban egy kevésbé felemelő hírt közölt.

“Ez az utolsó napom. Nagyon élveztem, de mindig keserédes élmény, ha valamihez nagyon kötődsz - én magam talán már tizenkét éve -, majd pedig át át kell adnod a stafétát, ez esetben Jason biztos kezébe. A legnagyszerűbb dolog számomra, hogy olyan filmeket tudok nyújtani, amelyek nem csupán szórakoztatóak, hanem apró üzenetet is közvetítenek, amit pedig a sikeres filmjeimmel mindig is közvetíteni szerettem volna, az maga a kötődés. Nem is annyira az akció a lényeges, hiszen az magától értetődik, a magam számára inkább az volt lényegi dolog mindig is, hogy megtaláljam az utat a közönséghez azáltal, hogy minél jobban azonosulni próbálok a karakterekkel” - mondta Stallone.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

Bár A feláldozhatók 4. hivatalos szinopszisa egyelőre nem ismert, a korábbi pletykák szerint a történet ezúttal Jason Statham által alakított Lee Christmasre helyeződik majd, így jó eséllyel egy spin-off epizódot kapunk majd a negyedik felvonással.

Sly és Statham mellett Dolph Lundgren, Andy García, Megan Fox, Tony Jaa, 50 Cent és Jacob Scipio is felbukkannak a produkcióban, a közeljövőben pedig várhatóan a pontos premierről is kapunk bővebb információt.

akció | kaland | thriller

A Feláldozhatók csapata visszatér még egy puskapor szagú bevetés erejéig. Barney Ross (Sylvester Stallone), a profi főnök már számtalan bevetésen vett részt, sok barátja, de... több»