Stephen King már most nagyon büszke a Ragyogás folytatásának adaptációjára. Befutott az Álom doktor magyar szinkronos előzetese.

A közelmúltban láthattuk az Ewan McGregor főszereplésével készülő Álom doktor angol trailerét, most azonban a hazai forgalmazó is előrukkolt a szinkronos változattal.

A történet főhőse a Ragyogásból megismert Danny Torrance, aki felnőttként is nehezen tudja feldolgozni gyerekkora traumatikus eseményeit. Miután a férfi sikeresen megküzdött szenvedélybetegségével, egy intézetben talál állást, ahol kamatoztatni tudja rejtélyes képességeit azzal, hogy megkönnyíti a haldoklók életének utolsó fázisát. Itt ismerkedik meg egy, az övéhez hasonló képességekkel rendelkező lánnyal, ami alaposan felforgatja az életét.

Stephen Kingnek már volt szerencséje megnézni a filmet, melyről csak elismerő hangon tudott nyilatkozni, ami nem kis szó az után, hogy a Ragyogás annak idején nem igazán nyerte el a tetszését.

"Ettől a filmtől ledobja majd az agyad az ékszíjat. Ha az Az - 2. fejezet után még vágysz valamire, ez lesz a megfelelő választás a számodra" - nyilatkozta a sztáríró.

A film rendezői székét a Gerald's Game-mel a King-adaptációk terén már tapasztalatot szerző Mike Flanagan foglalhatja el, míg a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ewan McGregor , Rebecca Ferguson , Zahn McClarnon és, Bruce Greenwood

Az Álom doktor november 7-től látható a hazai mozikban, az új szinkronos filmelőzetest idelent mutatjuk.