Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (október 10-16)

A következő héten is eláraszt minket a streamingszolgáltatók kínálatának sokrétűsége, ezért megkönnyítjük dolgotokat, és a következő listában összeszedtük a legérdekesebb premiereket, amelyek a különféle platformokon landolnak az elkövetkező napokban. A filmek és sorozatok a Disney+, Telekom TVGO, Netflix, HBO Max és Apple TV+ jóvoltából érkeznek. Egy kattintással minden premier elérhető weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

Disney+

Texas, 1980 - a gyilkos Candy Montgomery és áldozata, Betty Gore igaz történetén alapul. Jessica Biel alakítja Montgomeryt, akinek látszólag mindene megvolt - szerető férj, jó... több»

A Candy: Halál Texasban egy amerikai életrajzi krimi-dráma sorozat, amelyet Nick Antosca és Robin Veith készítettek. A sorozat főszereplője Jessica Biel, aki Candy Montgomeryt alakítja, akit szomszédja, Betty Gore (Melanie Lynskey) baltás meggyilkolásával vádoltak meg 1980-ban Texasban.
#4

80 Sántárám  (2022)

(2)

akció | dráma | krimi | thriller

Apple TV+

Egy rablásért bebörtönzött heroinfüggő megszökik a börtönből, majd orvosnak adja ki magát Bombay nyomornegyedében. Az ottani alvilággal való kapcsolatai Afganisztánba... több»

A Shantaram egy thrillersorozat, amelyet Eric Warren Singer és Steve Lightfoot készített Gregory David Roberts azonos című regénye alapján. A történet Roberts saját életéből merített ihletet, amely egy ausztrál bankrablóról szól, aki Indiába menekül. A sorozat tíz epizódból áll majd Justin Kurzel és Bharat Nalluri rendezésében. A sorozatot az Anonymous Content és a Paramount Television Studios gyártja, és az Apple Inc. forgalmazza streaming szolgáltatása, az Apple TV+ számára. A főszerepben Charlie Hunnam látható.
#3

68 Bezárva  (2022)

(4) (3)

dráma | horror | thriller

Telekom TVGO

Egy egyedülálló anya és két gyermekével együtt fogva tartja a nő erőszakos és agresszív volt férje. Jessica mindent megtesz, hogy megszervezze a szökésüket, mielőtt túl... több»

A Bezárva egy 2022-es amerikai thriller, amelyet D.J. Caruso rendezett, Melanie Toast írt, és amelyben Rainey Qualley, Jake Horowitz, Luciana VanDette és Vincent Gallo játszik. A Bezárva a The Daily Wire első eredeti filmje, és a harmadik, amelyet a streaming platformjukon (most DailyWire+) adtak ki. A történet szerint egy egyedülálló anya próbál megszökni két gyermekével erőszakos volt férje elől, aki bezárva tartja őket, de a küzdelem nap, mint nap egyre reménytelenebbnek tűnik.
#2

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Egy tizenéves lánynak, aki halloweenkor véletlenül elszabadít egy ősi és pajkos szellemet, amelynek hatására a dekorációk életre kelnek és pusztítást végeznek, össze kell... több»

Marlon Wayans a producere és főszereplője a Halloween-filmnek, amiben egy apa és tinédzser lánya összefognak, hogy megmentsék csapatukat egy szellemtől, amely életre kelti a halloweeni dekorációkat. Wayans mellett Priah Ferguson és Kelly Rowland is szerepel a filmben.
#1

75 Uncharted  (2022)

(33) (12)

akció | kaland

HBO Max | Netflix | Telekom TVGO

Mindenki ismeri és találkozott már Nathan Drake-kel, hiszen ő az, aki már keresett kincset Amazónia esőerdeiben, volt már partravetett a karibi szigeteken, és persze... több»

Az Uncharted egy amerikai akció-kalandfilm, amelyet Ruben Fleischer rendezett Rafe Lee Judkins, Art Marcum és Matt Holloway forgatókönyvéből, és amely a Naughty Dog által fejlesztett és a Sony Interactive Entertainment által kiadott azonos című videojáték-franchise alapján készült. A főszerepekben Tom Holland alakítja Nathan Drake-et és Mark Wahlberg Victor Sullivant, a mellékszerepekben pedig Sophia Taylor Ali, Tati Gabrielle és Antonio Banderas látható. A filmben Sullivan beszervezi Drake-et, hogy a korrupt milliárdos Santiago Moncada (Banderas) és a zsoldosvezér Jo Braddock (Gabrielle) ellen versenyezve felkutassák a Magellán-expedíció legendás kincsét.