Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (augusztus 7-13.)

A következő héten is sok izgalmas premierrel bővül a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók kínálata. A tartalmak az HBO Max, Netflix, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video és Telekom TV GO jóvoltából érkeznek a képernyőinkre. Folytatódnak a nagysikerű sorozatok, vadonatúj produkciók is érkeznek, friss filmeket is nézhetünk sztárokkal a főszerepekben. Listánkban igyekeztünk kiemelni minden szolgáltató legérdekesebb premierjét, a teljes felhozatalt itt találjátok. Minden új film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A várva várt folytatásban négy legjobb barátnő  úgy dönt, hogy a könyvklubjukkal Olaszországba utaznak egy izgalmas és szórakoztató lányos kirándulásra. Azonban váratlan... több»

A film a 2018-ban megjelent Könyvklub folytatása. Bill Holderman visszatért a rendezői székbe, a főszereplők közül is sokan újra régi karaktereik bőrébe bújtak, mint például Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy García és Don Johnson.
#5

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

A Casey McQuiston azonos című regénye alapján készült történet középpontjában Alex Claremont-Diaz, az Egyesült Államok elnökének fia és a fiatal walesi herceg, Henry... több»

A Red, White & Royal Blue egy romantikus vígjáték, amelyet Matthew Lopez rendezett, a forgatókönyvet pedig Lopez és Ted Malawer írta. A film Casey McQuiston 2019-es, azonos című regénye alapján készült. A film főszereplői Taylor Zakhar Perez és Nicholas Galitzine, akik az Egyesült Államok elnökének fiát, illetve egy brit herceget alakítanak, akik egymásba szeretnek. Uma Thurman, Stephen Fry, Sarah Shahi, Rachel Hilson és Ellie Bamber is szerepel a filmben. Az Amazon Prime Video kínálatában mutatkozik be.
#4

vígjáték

Apple TV+

A sorozat Nathan Pyle internetes képregénye alapján készült. több»

Nathan Pyle internetes képregénye az elmúlt években nagy sikernek örvendett. Vicces, rövid történetei olyan űrlényeket mutatnak be, akik emberi aktivitásokat utánoznak és közben fájdalmas részletességgel leírják, mit is csinálnak, ami rengeteg poén forrása. A képregény eredeti alkotója közreműködött a sorozat elkészítésében, de Dan Harmon is dolgozott rajta.
#3

24 A híd  (2023)

(7) (1)

valóságshow

HBO Max

A műsorban a versenyzők egy feladatot kapnak: építeniük kell egy hidat. A fődíj 30 millió forint, ami karnyújtásnyira van tőlük, csupán egy utat kell felépíteniük hozzá és... több»


Szereplők: Magyarósi Csaba
Az HBO első saját gyártású magyar valóságshowja végre megérkezett. A Híd című sorozatban a versenyzők összefognak, hogy a valóságban és metaforikusan is hidat építsenek. A középpontban az összefogás és a közös munka áll, de vajon áthidalják konfliktusaikat? Minden kiderül - többek között az is, ki zsebeli be a 30 millió forintos fődíjat.
#2

akció | krimi | thriller

Netflix

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

A Rachel Stone - Mindent vagy semmit egy kémthriller, amelyet Tom Harper rendezett Greg Rucka és Allison Schroeder forgatókönyvéből. A film főszereplői Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo és Matthias Schweighöfer. A történetben Rachel Stone nemzetközi hírszerző ügynöknek veszélyes küldetésre kell indulnia, hogy megvédje a "Szív" néven ismert titokzatos tárgyat.
#1

dráma | krimi | vígjáték

Disney+

A 3. évad cselekménye a 2. évad befejezése alapján Charles, Oliver és Mabel nyomozása lesz Ben Glenroy meggyilkolásának ügyében. több»

A sikeres sorozat harmadik évada is a héten érkezik a Disney+ kínálatába. Ezúttal Meryl Streep is csatlakozik a szereplőgárdához, az alkotók pedig elárulták, hogy a tervek szerint Oliverre helyezik a hangsúlyt, amire a 2. évad már utalt, miután egy évet ugrottak az időben, amikor Oliver a Broadway-n debütál első rendezésével.