Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (június 26.-július 2.)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók egy nagy durranással fejezik be a nyár első hónapját. Sok mindenre számíthatunk, többek között horrorfilmre, fantasyre, drámára, romantikára, thrillerre és némi akcióra is. Listánkban összegyűjtöttük a legizgalmasabb premiereket, viszont ezen kívül temérdek újdonságot nézhetünk majd, a teljes listát itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról, természetesen a megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

69 Az eltérített járat  (2023)

(9) (2)

thriller

Apple TV+

Egy eltérített repülőgép 7 órás repülőútat követően jut el Londonba, miközben a földi hatóságok válaszokat keresnek. több»

Az eltérített járat (H/JACK) egy  thrillersorozat az Egyesült Királyságból, amelyet George Kay és Jim Field Smith készítettek. A történetben Samnek, a tehetséges üzletkötőnek minden képességét felhasználva kell békét teremtenie egy Dubaiból Londonba tartó járaton, amit eltérítettek.
#5

akció | dráma | thriller

Amazon Prime Video

Jack Ryannek különféle ellenségekkel kell megküzdenie, mivel a CIA új megbízott igazgatóhelyetteseként az ügynökségen belüli korrupciót, valamint számos gyanús titkos... több»

Tom Clancy Jack Ryan című sorozatának negyedik és egyben utolsó évadában a címszereplő az eddigi legveszélyesebb kihívása előtt áll. A CIA új megbízott igazgatóhelyetteseként Jack Ryan feladata a belső korrupció feltárása, és eközben egy sor gyanús bevetést fedez fel, amelyek felfedhetik az ország sebezhetőségét. Miközben Jack és csapata azt vizsgálja, milyen mélyre nyúlik a korrupció, valami sokkal rosszabbat fedeznek fel - egy drogkartell és egy terrorista szervezet összefonódását, ami próbára teszi hősünk hitét abban, aminek védelméért az életét adta volna.
#4

47 Szép remények  (2023)

(2)

dráma

Disney+

Az árva Pip, aki gyermekkorát kovácstanoncként töltötte, hirtelen egy ismeretlen jótevőtől váratlanul lehetőséget kap, hogy Londonba utazzon és belépjen az előkelő társaságba. több»

A Szép remények egy Steven Knight által készített történelmi fikció, amely Charles Dickens regénye alapján készült. A történet az árva Pip felnőtté válásának krónikája, aki többre vágyik az életben, amíg a sors fordulatai és a titokzatos különc Miss Havisham gonosz mesterkedései meg nem mutatják neki a lehetőségek sötét világát.
#3

60 Vaják - 3. évad  (2023)

(1)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»

A sorozat harmadik évadában Geralt és Ciri próbálnak elmenekülni az őket üldöző hatalmak elől, akik szeretnék megkaparintani Cirillát és ősi erejét. Yennefer segítségével úgy gondolják, biztonságban lehetnek, azonban az árulás magvai mindenütt kihajtanak. Henry Cavill utolsó alkalommal bújik a szörnyvadász bőrébe, a további évadokban Liam Hemsworth veszi át a helyét.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

A második évadban tovább folytatódnak Carrie, Miranda és Charlotte kalandjai és küzdelmei, ahogy összetett kapcsolataikon keresztül próbálnak navigálni és mindeközben önmaguk... több»

A Szex és New York sikere után tavaly útnak indult a sorozat folytatása És egyszer csak… cím alatt. A rajongók megtudhatták, hogyan folytatódott és hová jutott Carrie, Miranda és Charlotte élete, és miként próbálnak továbbra is 'túlélni' a nagyvárosban. A jövő héten érkezik a sorozat második évada, amiben ismét terítékre kerül a szex, szerelem és barátság témája az 50-es éveikben járó nők életében.
#1

horror

Telekom TVGO

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott... több»

A Micimackó: Vér és méz egy független slasher film, amit Rhys Frake-Waterfield írt és rendezett. A film A. A. Milne és E. H. Shepard Micimackó-könyveinek horrorisztikus újragondolása, a címszerepben Craig David Dowsett látható és Chris Cordell alakítja Malackát. Mellékszerepekben Amber Doig-Thorne, Nikolai Leon, Maria Taylor, Natasha Rose Mills és Danielle Ronald láthatóak. A filmben Micimackó és Malacka vad és vérszomjas gyilkosokká váltak, akik egy csapat fiatal egyetemista lányt és Róbert Gidát terrorizálják, amikor sok évvel később, egyetemista évei alatt visszatér a Százholdas Pagonyba.