Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (április 10-16.)

Tekintve, hogy hazánkban már jó néhány streamingszolgáltató elérhető, ezért dúskálhatunk az izgalmas és érdekes premierekben a következő héten. Válogatásunkban kiragadtunk néhány kiemelt tartalmat, amelyekre mindenképpen érdemes lesz egy pillantást vetni. Minden mást megtaláltok itt. A filmek és sorozatok mind egy kattintással elérhetőek lesznek weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

A 4. évad fináléjában a Carnegie Hallból kilépő Midge Maisel új erőre kapott, mindenre készen állt. A Gordon Ford Show havas hirdetőtáblája előtti kinyilatkoztatás után... több»

A sorozat ötödik évada lesz egyben az utolsó is - hogy hol is folytatjuk? Midge a negyedik évad végén újra harcba száll és megkezdi végső útját a sztárságba vezető sugárúton. Mindenre elszánt, mivel már nincs mit veszítenie.
#5

62 Rennervációk  (2023)

(1)

dokumentum

Disney+

Kövesse Renner útját, amint a világot járva közösségeknek segít egyedi, célzottan épített járművek újragondolásával. több»

Rendező: Zach Merck
Szereplők: Jeremy Renner
A Rennervations egy amerikai dokumentumsorozat, amelyet Zach Merck készített a Disney+ számára. A minisorozat négy epizódjában Jeremy Rennert követhetjük utazásai során, miközben ellátogat különféle közösségekbe és segít nekik egyedi járműveket építeni.
#4

72 Az utolsó szavai  (2023)

(2)

thriller

Apple TV+

Egy nő váratlan kapcsolatot alakít ki 16 éves mostohalányával, miközben az igazságot keresi arról, miért tűnt el rejtélyes módon a férje. több»

Az Apple TV+ hamarosan megjelenő thriller-sorozata Laura Dave azonos című regényén alapul. A minisorozatot Dave és Josh Singer készítik, a főszerepben pedig Jennifer Garner lesz látható. A történetben Hannah váratlanul jó kapcsolatot alakít ki mostohalányával, miközben a nemrég eltűnt férje után kutat.
#3

78 A floridai férfi  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Amikor egy volt zsaru visszatér hazájába, Floridába, hogy megtalálja egy maffiózó szökött barátnőjét, a gyors melóból vad odüsszeia lesz. több»

Amikor egy nehéz sorsú exzsaru (Édgar Ramírez) kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó szökött barátnőjét, a gyors melóból egy vad, spirális utazás lesz, ami régi, családi titkokhoz vezet, illetve egy hiábavaló kísérletbe torkollik, hogy helyesen cselekdjen egy olyan helyen, ahol semmi sem működik rendesen. A főszereplők Abbey Lee, Anthony LaPaglia, Otmara Marrero, Lex Scott Davis, Emory Cohen, Clark Gregg, Isaiah Johnson, Paul Schneider, Lauren Buglioli.
#2

akció | krimi | vígjáték

HBO Max

Barryt őrizetbe vették, és vádat emelnek ellene Janice meggyilkolásáért, a Jim elleni gyilkossági kísérlet miatt és valószínűleg más bűncselekményekkel kapcsolatban is.... több»

Kétségtelen, hogy a harmadik évad befejezését követően kevesen számítottak folytatásra, de Bill Hader bérgyilkosa mégis visszatér. Hogy mire számíthatunk a negyedik évadtól? Barry a börtönben ül és lassan elveszíti a józan eszét. Kísértik egykori színész-tanítója, Gene szavai, aki azt mondja neki, hogy "menthetetlen". Viszont Barry úgy gondolja, hogy mélyen belül ő jó ember. Hogy Gene mit tesz ezután, miután igazságot szolgáltatott egyetlen igaz szerelmének, és Barry-t elküldte a sittre, azt csak találgatni lehet. A dolgok jól alakultak Gene számára a harmadik évadban, mivel rendbe hozta a dolgokat elhidegült családjával és új színészi lehetőségeket biztosított magának, de lehet, hogy a nagy árulása végül visszaesésnek bizonyul?
#1

62 M3GAN  (2022)

(27) (6)

horror | sci-fi | thriller

SkyShowtime | Telekom TVGO

Gemma egy robotikai játékgyártó cégnek dolgozik, amely hamarosan piacra dob egy babát, amely képes a gyerekekkel barátkozni, és a szülők hasznos segítőtársává válni. Ez az... több»

A M3GAN egy amerikai sci-fi horrorfilm, amelyet Gerard Johnstone rendezett és Akela Cooper írt. A főszerepekben Allison Williams és Violet McGraw látható, Amie Donald kölcsönözte M3GAN fizikai megjelenését, Jenna Davis pedig a karakter hangját adta. A cselekmény egy mesterséges intelligenciával felruházott babát követ nyomon, aki öntudatra ébred, és ellenséges lesz mindenkivel szemben, aki közte és emberi társa közé áll.