Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (június 5. - 11.)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten sem hagynak minket unatkozni. Listánkban összeválogattuk a legizgalmasabb premiereket, amelyekre számíthatunk az elkövetkező napokban. Természetesen ez nem minden, az egyéb érkező filmeket és sorozatokat megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

77 Avatar: A víz útja  (2022)

(41) (11)

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Disney+ | Telekom TVGO

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»

Az Avatar: A víz útja egy sci-fi film, amelyet James Cameron rendezett és készített. A forgatókönyvet Rick Jaffával és Amanda Silverrel közösen írta a történetből, amit Josh Friedmannel és Shane Salernóval dolgozott ki. A szereplők: Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Joel David Moore, C. C. H. Pounder, Giovanni Ribisi, Dileep Rao és Matt Gerald ismét eljátsszák az eredeti filmből ismert karaktereiket. Sigourney Weaver visszatér egy rövid szerep erejéig, illetve Kate Winslet is csatlakozott a stábhoz. A film egy kék bőrű humanoid na'vi-t, Jake Sully-t (Worthington) követ nyomon, aki családjával együtt az emberiség újbóli fenyegetése miatt a vízi Metkayina klánnál keres menedéket a Pandorán, egy lakható holdon, amelyen élnek.
#6

70 Beugró a Paradicsomba  (2022)

(20) (3)

romantikus | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»

Romantikus vígjáték George Clooney és Julia Roberts főszereplésével, akik egy elvált házaspárt alakítanak, akik összefognak, hogy szabotálják lányuk közelgő esküvőjét Balin. A filmet Ol Parker rendezte, a forgatókönyvet Parker és Daniel Pipski írta, a főszerepekben pedig Kaitlyn Dever, Billie Catherine Lourd, Maxime Bouttier és Lucas Bravo látható. David és Georgia Cotton egy elvált házaspár, akik gyűlölik egymást és bánják 20 évvel ezelőtt véget ért házasságukat. Lányuk, Lily elvégzi a főiskolát, és barátnőjével, a szintén végzős Wren-nel Balira utazik nyaralni. A szülők pedig váratlanul felbukkannak.
#5

87 Az első kettő  (2023)

(4) (3)

dráma | romantikus

HBO Max | Telekom TVGO

Egy sikertelen házassági kísérlet után Sashának el kell hagynia Budapestet és magyar barátját, hogy az Egyesült Államokban folytathassa tanulmányait. A nap előrehaladtával... több»

A magyar filmben megismehetjük Sashát, aki Budapesten él barátjával. Elbaltázott házassági kíserletük miatt vissza kell térnie az Egyesült Államokba. Egy napjuk van eldönteni, hogy együtt maradjanak-e, vagy örökre elbúcsúzzanak. Miközben a felszállás időpontja rohamosan közelít, a döntés egyre nehezebbnek tűnik.
#4

78 Én vétkem  (2023)

(2)

dráma | romantikus

Amazon Prime Video

Noah-nak hátra kell hagynia városát, barátját és barátait, és anyja új, gazdag férjének kastélyába kell költöznie. Ott találkozik Nickkel, az új mostohatestvérével.... több»

A Spanyolországból érkező dráma egy tiltott szerelem történetét meséli el. Noah férjhez megy, ezért újdonsult párja kastélyába kell költöznie, ahol megismerkedik a családdal - köztük új mostohatestvérével, akivel első látásra egymásba szeretnek.
#3

84 A zsúfolt szoba  (2022)

(3) (3)

dráma | életrajzi | krimi

Apple TV+

1979 nyarán Manhattanben egy fiatalembert letartóztatnak egy sokkoló bűncselekmény miatt. Egy nyomozónak meg kell oldania a rejtélyt, mielőtt az igazi bűnöző újra lecsap. több»

A pszichológiai thrillersorozatot Akiva Goldsman készítette, az ihletet pedig Daniel Keyes 1981-es The Minds of Billy Milligan című regénye szolgáltatta. Tom Holland, Amanda Seyfried és Emmy Rossum láthatóak a főszerepekben, a mellékszereplők Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins és Henry Eikenberry. A sorozat Danny Sullivant (Holland) követi nyomon, miután 1979-ben letartóztatták egy New York-i lövöldözésben való részvétele miatt. Danny a kihallgató Rya Goodwinnal (Seyfried) folytatott interjúk sorozatán keresztül tárja fel életét, és lassan részletezi Ryának és a nézőknek titokzatos múltját, amely a végzetes esethez vezetett.
#2

88 Arnold  (2023)

(4)

dokumentum | életrajzi

Netflix

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger
Ez a háromrészes dokumentumfilm-sorozat Arnold Schwarzenegger útját mutatja be az osztrák vidéki életből az amerikai álom legmagasabb szintjére. Az őszinte interjúk sorozatában a színész, barátai, ellenségei, színésztársai és rajongói mindent megtárgyalnak: a vasat pumpáló napoktól kezdve a hollywoodi diadalokon át, a Kalifornia állam kormányzásával töltött időszakig, valamint családi életének örömeiről és zűrzavarairól.
#1

48 Az idol  (2023)

(3) (2)

dráma | erotikus

HBO Max

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»

Az Idol egy drámasorozat, amelyet Abel "The Weeknd" Tesfaye, Reza Fahim és Sam Levinson készítettek. A sorozat középpontjában egy feltörekvő popbálvány (Lily-Rose Melody Depp) és annak bonyolult kapcsolata áll, amelyet egy önsegítő guruval és szektavezetővel, Tedrosszal (Tesfaye) ápol. Mellékszerepekben feltűnik Suzanna Son, Troye Sivan, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Jennie Ruby Jane, Eli Roth, Rachel Sennott, Hari Nef, Da'Vine Joy Randolph, Mike Dean, Ramsey és Hank Azaria. A sorozat egyben Anne Heche utolsó szereplése is, aki 2022. augusztus 11-én hunyt el.