Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (március 18-24)

A jövő hét is rengeteg izgalmas újdonságot tartogat nekünk a hazánkban elérhető streamingszolgáltatóknak köszönhetően. Végre otthonunk kényelméből is megnézhetjük a tavaly megjelent, Oscar-díjas alkotást Christopher Nolantől, az Oppenheimert. A képregényhősök rajongóinak a Disney+ kedveskedik az X-Men '97 című animációs sorozattal, valamint az Amazon Prime Video jóvoltából élvezhetjük Patrick Swayze Országúti diszkó című filmjének remake-jét, ezúttal Jake Gyllenhaal főszereplésével. Természetesen ez nem minden, kifejezetten a kiemelt tartalmakra összpontosítottunk - a teljes kínálatot megnézhetitek itt. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott streamingszolgáltatónál.

#7

88 X-Men '97  (2024)

akció | animáció | kaland

Disney+

Az 1992-ben kiadott X-Men animációs sorozat folytatása. X professzor halálát követően Rozsomák és Vihar próbálják összeszedni a csapatot és folytatni vezetőjük örökségét.... több»

Az animációs széria az eredeti X-men animációs sorozat folytatásaként készült, ami 1992 és 1997 között futott. A mutánsok az új sorozatban hajmeresztő kalandokba keverednek, miután elveszítették vezetőjüket, Charles Xaviert.
#6

80 Palm Royale  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

A Palm Royale egy igazi underdog történet, amely Maxine Simmons útját követi, amint megpróbál betörni a Palm Beach-i előkelő társaságba. Miközben Maxine megpróbálja átlépni... több»

A sorozat egy 2018-ban kiadott regény, a Mr. & Mrs. American Pie adaptációja Juliet McDaniel tollából. A produkció egy nő történetét meséli el, aki azon munkálkodik, hogy helyet kapjon a Palm Beach-en élők társadalmi elitjében - útközben pedig megtanulja, mi az, amire hajlandó és mi az, amire nem, hogy megvalósítsa a céljait.
#5

76 A bűn árfolyama  (2009)

(8) (5)

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

HBO Max | TV-ben (Filmcafé, csütörtök 01:33)

Louis Salinger és Eleanor Whitman úgy tűnik, a lehetetlenre vállalkoztak. Az Interpol ügynöke és a jogász arra készülnek, hogy a világ elé tárják a nagy befolyású bank... több»

A bűn árfolyama egy akció-thriller, amelyet Tom Tykwer rendezett és Eric Warren Singer írt. A Clive Owen és Naomi Watts főszereplésével készült filmben egy Interpol-ügynök és egy amerikai kerületi ügyész közösen nyomoznak az IBBC, egy fiktív luxemburgi székhelyű kereskedelmi bank korrupciós ügyei után. A bank kegyetlen vezetői meggyilkolják a potenciális veszélyforrásokat, köztük saját alkalmazottaikat is.
#4

59 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

A 3-test probléma egy sci-fi sorozat, amelyet David Benioff, D. B. Weiss és Alexander Woo készített Liu Cixin The Three-Body Problem című kínai regénye alapján. Ez a második élőszereplős adaptáció a 2023-as kínai sorozat után. A történetben Ye Wenjie egy asztrofizikus, aki látta, ahogy apját brutálisan meggyilkolták a kínai forradalom idején. Később tudományos háttere miatt besorozta a hadsereg, és egy távoli régióban lévő titkos radarbázisra küldték. A bázison hozott végzetes döntése téren és időn át visszhangzik a mai tudósok egy csoportjához, és arra kényszeríti őket, hogy szembenézzenek az emberiség elleni eddigi legnagyobb fenyegetéssel.
#3

62 Országúti diszkó  (2024)

(22) (14)

akció | thriller

Amazon Prime Video

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»

A Road House egy akciófilm Doug Liman rendezésében, Anthony Bagarozzi és Chuck Mondry forgatókönyvéből. A film az 1989-es, Patrick Swayze főszereplésével készült Országúti diszkó feldolgozása. A film főszereplői Jake Gyllenhaal, Daniela Melchior, Conor McGregor, J. D. Pardo, Arturo Castro és Billy Magnussen. A film producere Joel Silver, ugyanúgy, mint az eredetinél. A hivatalos szinopszis szerint egy korábbi UFC-középsúlyú bunyós egy Florida Keys-i roadhouse-ban köt ki, ahol a dolgok nem azok, aminek látszanak.
#2

67 Imádlak utálni  (2023)

(24) (5)

romantikus | vígjáték

Mozikban | Telekom TVGO

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»

A film egy romantikus vígjáték Will Gluck rendezésében. A történet laza szálakon kapcsolódik Shakespeare Sok hűhő semmiért című darabjához. A főszerepekben Sydney Sweeney és Glen Powell láthatóak. A történetben egy párt ismerhetünk meg, akik első, tüzes találkozásukat követően elég gyorsan elhidegültek egymástól. Hosszabb idő után újra találkoznak egy esküvőn, ahol saját céljaik érdekében úgy döntenek, hogy egy párnak tettetik magukat.
#1

77 Oppenheimer  (2023)

(57) (11)

dráma | életrajzi | történelmi

Mozikban | SkyShowtime | Telekom TVGO | TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»

A 7 Oscar-díjas Oppenheimer egy életrajzi film, amelyet Christopher Nolan írt és rendezett. A film középpontjában J. Robert Oppenheimer amerikai elméleti fizikus élete áll, akit "az atombomba atyjaként" emlegetnek az első nukleáris fegyvereket kifejlesztő második világháborús vállalkozásban, a Manhattan Projectben játszott szerepe miatt. A Kai Bird és Martin J. Sherwin 2005-ben megjelent American Prometheus című életrajzi könyve alapján készült film Oppenheimer tanulmányait, a Los Alamos-i laboratórium vezetését a második világháború alatt, valamint az 1954-es biztonsági meghallgatása miatti bukását mutatja be az ő és az Egyesült Államok Atomenergia Bizottságának tagja, Lewis Strauss nézőpontjaiból. A film főszerepében Oppenheimert Cillian Murphy, Strausst pedig Robert Downey Jr. alakítja. A mellékszerepeket Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek és Kenneth Branagh alakítja.