Streaming szemle: Kihagyhatatlan premierek, amelyeket a jövő héten nézhetsz (május 1-7.)

A következő hónapban is izgalmas premierekre számíthatunk a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók jóvoltából. A jövő hét sem képez kivételet ez alól, listánkban összegyűjtöttünk néhányat azokból az újdonságokból, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő napokban. Természetesen más produkciók is elérhetővé válnak, a teljes felhozatalt megtaláljátok itt. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dráma | életrajzi | történelmi

HBO Max

Igaz történet arról, hogy Nixon saját politikai szabotőrei és a Watergate kiagyalói, E. Howard Hunt és G. Gordon Liddy hogyan buktatták meg véletlenül az elnökséget, amelyet meg... több»

A Fehér ház vízszerelői egy politikai szatíra, amelyet Alex Gregory és Peter Huyck készített és írt, valamint David Mandel rendezett Egil Krogh és Matthew Krogh 2007-es Integrity című könyve alapján. A sorozat főszereplői Woody Harrelson, Justin Theroux, Domhnall Gleeson, Kiernan Shipka és Lena Headey. A történet a kormány két emberét követi nyomon, akiknek az a feladata, hogy bármilyen információ kiszivárgását megakadályozzák Nixon elnöksége alatt - azonban véletlenül megdöntik az elnökséget, amelyet meg kell volna védeniük.
#5

dráma | életrajzi | történelmi

Disney+

Ez a minisorozat egy holland nő, Miep Gies figyelemreméltó történetét mutatja be, aki életét kockáztatva több mint két éven át bújtatta Anne Frank családját a nácik elől a... több»

Az Anne Frank bújtatója egy valós eseményeken alapuló minisorozat, amely Miep Gies történetét meséli el, akitől egy napon Otto Frank azt kéri, segítsen elrejteni családját a második világháború alatt.
#4

79 A siló  (2023)

(14) (1)

dráma

Apple TV+

Férfiak és nők egy hatalmas földalatti silóban élnek, ahol rengeteg előírás van, amelyekről azt hiszik, hogy megvédik őket a felszínen lévő mérgező és elpusztult világtól. több»

A Siló egy sci-fi sorozat, amelyet Graham Yost készített és írt, Morten Tyldum rendezett, és Hugh Howey regénysorozatán alapul. A produkció főszereplője Rebecca Ferguson, aki egyben producere is a szériának. A történet egy mérgező disztópikus jövőben játszódik, ahol egy közösség egy óriási silóban él több száz emelet mélyen a föld alatt. A kolónia lakóit rengeteg szabály korlátozza, amelyek valójában nem is az ő védelmüket szolgálják.
#3

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult... több»

A Bridgerton család előzménye, amelynek középpontjában Sarolta királynő felemelkedése és hatalomra jutása áll, azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult egy nagy szerelmi történetté és hozott olyan változást a társadalomban, amely megteremtette a Bridgerton világát, amelyet az eredeti sorozat szereplői örököltek.
#2

75 Hang nélkül  (2018)

(84) (36)

dráma | horror | sci-fi

SkyShowtime | TV-ben (AMC, csütörtök 01:33)

Ismert világunkat rejtélyes és vérszomjas idegen lények szállták meg, amelyek a legkisebb neszre is felfigyelnek, így csapva le áldozatukra. Egy leleményes családnak azonban úgy... több»

A Hang nélkül egy posztapokaliptikus sci-fi horrorfilm, amelyet John Krasinski rendezett, Scott Beck és Bryan Woods története alapján. A cselekmény egy apa (Krasinski) és egy anya (Emily Blunt) körül forog, akik saját és gyermekeik (Millicent Simmonds és Noah Jupe) túléléséért küzdenek egy posztapokaliptikus világban, amelyet vak, földönkívüli lények laknak, akik kitűnő hallással rendelkeznek.
#1

akció | fantasy | kaland | krimi | thriller | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Ugyan mit is csinálhat egy kamasz srác, aki váratlanul szuperképességek birtokába jut? Még szép, hogy él ezzel a lehetőséggel, így amikor csak teheti, felveszi a harcot a... több»

A Shazam 2 - Az istenek haragja a Shazam! (2019) folytatása és a DC Extended Universe (DCEU) filmjeiből álló sorozat 12. része. A rendező David F. Sandberg, a főbb szerepekben Zachary Levi, Asher Angel, Jack Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody, Ross Butler, D.J. Cotrona, Grace Caroline Currey, Meagan Good, Lucy Liu, Djimon Hounsou és Helen Mirren láthatóak. A filmben Billy Batson / Shazam és fogadott testvérei Atlasz lányai ellen harcolnak.