Streaming szemle: Kihagyhatatlan premierek, amelyeket a jövő héten nézhetsz (május 8-14.)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók sem hagynak minket unatkozni a jövő héten. A soron következő listában összegyűjtöttük a legizgalmasabb új filmeket és sorozatokat, amelyekre számíthatunk. A válogatásból kimaradt tartalmakat megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

animáció | családi | vígjáték

Disney+

Kövesd a Muppets zenekart, ahogy megpróbálják felvenni életük első albumát. több»

A The Muppets Mayhem egy vígjátéksorozat, amely a Dr. Teeth and the Electric Mayhem nevű Muppet együttesen alapul. A sorozatot Adam F. Goldberg, Bill Barretta és Jeff Yorkes készítették az ABC Signature és a The Muppets Studio számára. A sorozat főszereplőinek hangját Lilly Singh, Tahj Mowry, Saara Chaudry, Anders Holm és a Muppet-előadók Barretta, Peter Linz, Eric Jacobson, Matt Vogel, David Rudman és Dave Goelz kölcsönikz. A történetben Norának, az ifjú A&R vezetőnek meg kell küzdenie a Dr. Teeth és az Electric Mayhem által okozott őrülettel, akik szembesülnek a modern zenei üzlettel, miközben megpróbálják felvenni első platinalemezüket.
#5

43 Ég a város  (2023)

(1)

dráma | misztikus

Apple TV+

2003. július negyedikén a Central Parkban lelőttek egy New York-i egyetemi hallgatót. Samantha Cicciaro egyedül van; nincsenek szemtanúk és nagyon kevés tárgyi bizonyíték.... több»

Az Ég a város egy krimisorozat, amelyet Josh Schwartz és Stephanie Savage készítettek Garth Risk Hallberg azonos című regénye alapján. A hivatalos szinopszis alapján, miután Samantha Yeungot 2003. július 4-én lelőtték a New York-i Central Parkban, a gyilkossága ügyében indított nyomozás során kiderül, hogy döntő kapcsolat áll fenn egy sor rejtélyes városi tűzvész, a belvárosi zenei élet és egy gazdag, előkelő ingatlanos család között, akiket a sok titkuk miatt belső feszültség gyötör.
#4

dráma | krimi | thriller

SkyShowtime

A bűnügyi thriller és családi történet mámorító koktélja a 80-as évek elején a Lordokat, egy dél-londoni gengsztercsaládot követ nyomon, akik kihasználják a lehetőséget,... több»

Az 1980-as években játszódó sorozatban megismerhetjük a Lord családot, amely már túl van bűnözői fénykorán, de ez nem jelenti azt, hogy nem nosztalgiáznak. Gene, a család legfiatalabb tagja úgy érzi, hogy figyelmen kívül hagyják és elhanyagolják, mivel nem ismerik el az intelligenciáját és gyilkos ösztöneit. Miután csak hajszál híján túléltek egy bandaharcot, Gene és menyasszonya, Cindy a spanyolországi Costa del Solra menekülnek a letartóztatás elől, és a helyi alvilágba keveredve találják magukat, kétségbeesetten próbálva elkerülni a bajt. A dolgok még jobban felforrósodnak, amikor a Lordok többi tagja is csatlakozik hozzájuk Costa del Solon, és megpróbálják "visszaszerezni" a bűnözői élcsapat fényes napjait.
#3

62 Anya  (2023)

(16) (6)

akció | thriller

Netflix

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»

Az Anya egy amerikai akciófilm, amelyet Niki Caro rendezett, a forgatókönyvet Misha Green, Andrea Berloff és Peter Craig írta. A film főszereplői Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Omari Hardwick és Gael García Bernal. A történetben megismerhetünk egy volt bérgyilkosnőt, miközben veszélyes támadók elől menekül és előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje elhidegült lányát, akit korábban elhagyott.
#2

dráma | életrajzi | vígjáték

HBO Max

A sorozat 3. évadában Katalin (Fanning) és Péter (Hoult) megpróbálják működőképessé tenni házasságukat, miután látszólag megoldhatatlan problémák merültek fel. Péter... több»

A második évad végén Katalin (Elle Fanning) és Peter (Nicholas Hoult) még mindig harcban álltak a trónért - még azután is, hogy Katalin bevallotta érzéseit a férfi iránt, és életet adott fiuknak, Paulnak. És miután megtudta, hogy Peter lefeküdt az anyjával (Gillian Anderson, aki sajnos nem tűnik fel a 3. évadban), mielőtt kizuhant az ablakon, a dühös Catherine hátba szúrta a férjét - majd zokogásban tört ki. Szerencsére az áldozat Peter hasonmása volt, aki átvette Peter helyét, és a házaspár kibékült - többé-kevésbé. Végülis Peter most már tudja, hogy Katalin hajlandó és képes megölni őt - ami nem éppen egészséges egy házasságban. Szóval mindenképpen kíváncsiak vagyunk, hogy a királyi pár hogyan boldogul majd az új évadban, és az előzetes is arra utal, hogy ez lesz az egyik fő cselekményszál.
#1

75 A bálna  (2022)

(19) (7)

dráma | vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Charlie, a 270 kilós, visszahúzódó angoltanár megpróbál újra kapcsolatba kerülni 17 éves lányával, Ellie-vel. Charlie elvesztette a lányát, amikor elhagyta a családját egy... több»

A bálna (The Whale) egy 2022-ben bemutatott 2 Oscar-díjas pszichológiai dráma Darren Aronofsky rendezésében Samuel D. Hunter forgatókönyvéből, az azonos című, 2012-ben debütált színdarab alapján. A főbb szerepekben Brendan Fraser, Sadie Sink, Hong Chau, Ty Simpkins és Samantha Morton láthatóak. A cselekmény egy visszahúzódó, kórosan elhízott angoltanárról szól, aki megpróbálja helyreállítani a kapcsolatát tinédzser lányával.