Streaming tipp: Az 5 legjobb új film, amit már a héten streamelhetsz (Netflix, Prime Video, SkyShowtime…)

Régóta várt csemegék futnak be a héten a streaming szolgáltatókra!

Jön a kultikus Országúti diszkó remake-je, ezúttal az elképesztően kigyúrt Jake Gyllenhaallal, a történelmi-politikai dráma, a Shirley Chisholm – Versenyben a Fehér Házért, érkezik a laza Shakespeare újraértelmezés, az év eddigi egyik legsikeresebb romkomja, az Imádlak utálni a mozi új üdvöskéivel, Sydney Sweeneyvel és Glen Powellel, de befut a Kivert kutyák és az Oscar legnagyobb nyertese, az Oppenheimer is!

Ha pedig van előfizetésetek ahhoz a streaming szolgáltatóhoz, ahol a kiválasztott filmet adják, csak menjetek a film mafab adatlapján a "Hol nézheted" fülre, kattintsatok a streaming ikonra és indulhat is a #házimozi!

Jó szórakozást!

#5

62 Országúti diszkó  (2024)

(22) (14)

akció | thriller

Amazon Prime Video

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»

Az 1989-es Patrick Swayze-film, amely egy kidobóemberről szól, aki megtisztít egy durva várost, egy szórakoztatóan szellős, brutális remake-et kap Doug Leman rendezésében. Jake Gyllenhaal érkezik a főszerepben, mint Dalton, a szerencsétlen egykori UFC-bajnok, akinek utolsó esélye egy Key West-i bár, amelyet Frankie (Jessica Williams) vezet. Ez egy törvénytelen hely, de a nő nyugodt és hatékony üzemeltető. Azonban - ahogy az várható - összeakad a kétes üzletember, Ben Brandt (Billy Magnussen) által vezetett gengszterekkel, nem utolsósorban az elszabadult Knoxszal - akit a valódi UFC-bunyós, Conor McGregor alakít komikus hivalkodással, és elszabadul a pokol, aminek útjában egyedül Dalton áll. Március 21., csütörtöktől a Prime Video műsortárában!
#4

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Életrajzi film Shirley Chisholmról, Amerika első fekete kongresszusi képviselőnőjéről. több»

Az inspiráló Shirley Chisholm, az első fekete nő, akit az Egyesült Államok kongresszusába választottak be. Életrajzi filmje nem az 1968-as győzelemre, hanem az 1972-es, ugyancsak úttörő amerikai elnökjelöltségére összpontosít. A mindig lenyűgöző Regina King uralja a vásznat a brooklyni politikus szerepében, aki gyűlöli a politizálást; és céltudatos marad, a makacssággal határos módon még akkor is, amikor a demokrata jelöltségért folytatott kampánya megbukik. Ez egy nagyrészt "lefelé lejtő" történet, nincs nagy siker az út végén, de a nemrég bemutatott Rustin mellett a fekete történelem egy újabb olyan fejezete, amely megérdemli, hogy megismerhesse a nagyközönség! Március 22., péntektől a Netflixen!
#3

64 Kivert kutyák  (2023)

(12)

animáció | kaland | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A bosszú mindig elszánttá tesz mindenkit. Különösen érvényes ez azokra a kutyusokra, akik mindent megtesznek, hogy bosszút álljanak a szemét gazdin, aki korábban kirakta... több»

A film a SkyShowtime-on nézhető, március 24-től! A sztori: Egy kutya mindig hazatalál. Főleg, ha bosszút akar állni a szemét gazdin, aki kidobta. Ez az élőszereplős vígjáték egy magára hagyott kutya krónikája, aki összeáll kóbor társaival, hogy megleckéztesse egykori gazdáját. Az eredeti változatban a főszereplők hangjai Will Ferrell (Az agyturkász a szomszédból, Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története), az Oscar-díjas Jamie Foxx (Ray, Pókember: Nincs hazaút) és Will Forte (MacGruber, Az utolsó ember a Földön). A filmet Dan Perrault (American Vandal) írta, és Josh Greenbaum (Barb és Star Vista Del Marba megy) rendezte. A vélemények megoszlanak a mafab közösség körében: akad, aki 4-5 csillagot adott és pozitív csalódásként jellemezte a filmet, más 1 csillaggal "jutalmazta" és alpárinak találta. Nézzétek meg magatok, hogy eldönthessétek!
#2

77 Oppenheimer  (2023)

(57) (11)

dráma | életrajzi | történelmi

Mozikban | SkyShowtime | Telekom TVGO

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»

Christopher Nolan - immár többszörös Oscar-nyertes - filmje a Skyshowtime-on nézhető március 21-től. A film 1 185 625 886 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 574 380 mozijegyet értékesítettek a produkcióra. A sztori: A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval - a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. A találmány a II. világháborúban megváltoztatta a történelem menetét, és a bombának köszönhető valószínűleg az is, hogy a 20. század második felében a két nagy szuperhatalom szembenállása, a hidegháború nem fajult valódi fegyveres konfliktussá.
#1

67 Imádlak utálni  (2023)

(24) (5)

romantikus | vígjáték

Mozikban | Telekom TVGO

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»

Március 18-tól a Telekom TVGO műsorán! Az Eufóriában feltűnt Sydney Sweeney és a Top Gun: Maverick "rosszfiújának" közös romkomja 790 852 056 forintos bevételt termelt Magyarországon! A hazai mozik összesen 338 125 mozijegyet értékesítettek a produkcióra. / A sztori: Találkoztak, együtt töltöttek egy éjszakát, és azóta gyűlölik egymást. Van ilyen. Bea (Sydney Sweeney) és Ben (Glen Powell) biztos, hogy nem illenek össze. Ha néha véletlenül összefutnak valahol, tutira elszabadul a pokol: csak bántani tudják egymást. De lesz egy esküvő Ausztráliában, amin mindkettejüknek részt kell venniük. Nincs kibúvó, nincs duma: utazniuk kell. Néhány napon, néhány bulin, néhány vacsorán keresztül el kell viselniük egymás közelségét, miközben egy gyönyörű tengerparti házban ott kavarog körülöttük egy csomó régi szerelmük, néhány kíváncsi rokonuk és kavarni mindig kész felmenőjük. Szóval, azt teszik, amit két érett, felnőtt, felelősségteljes ember ilyenkor tehet: úgy tesznek, mintha szerelmespár lennének – azt remélik, hogy így mindenkinek könnyebb lesz. Nem is tévedhettek volna nagyobbat.