Suicide Squad kiszivárgott videó – Batman is ott lesz a DC sikervárományos filmjében

Bár eddig csak találgatások folytak róla, a kiszivárgott felvételek alapján biztosra vehető, hogy Batman is feltűnik majd a DC gonosz karaktereit tömörítő Suicide Squad - Öngyilkos osztag című szuperprodukciójában.

Jelenleg is zajlanak a Suicide Squad forgatási munkálatai Toronto utcáin, melyet a járókelők alaposan dokumentálnak. Bár a Warner igyekszik levadászni az összes felvételt a videomegosztó oldalakról, egyszerűen annyi van belőlük, hogy lehetetlen mindet eltávolítaniuk.

Így szivárgott ki az alább látható két felvétel is, melyen ugyan nem sok minden látható, de a rajongók talán legfontosabb kérdésére egyenes válasszal szolgál. Vagyis Batman biztosan feltűnik majd a filmben, igaz, minden bizonnyal csak egy rövidebb cameo szerepről lehet szó. Mivel az elmúlt hetekben a kíváncsi fotósok a forgatás helyszínén lencsevégre kapták a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala-ben denevérembert alakító Ben Afflecket, így azt is biztosra vehetjük, hogy Batman karakterét nem csak egy dublőr alakítja majd.

Ami a film történetét illeti, az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. A elítéltek Joker vezetésével életveszélyes küldetésre indulnak bűneik megváltásának reményében

A Suicide Squad főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Will Smith (Deadshot), Jai Courtney (Captain Boomerang), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Cara Delevigne (Enchantress), Adam Beach (Slipknot), Jay Hernandez (El Diablo) és Karen Fukuhara (Katana).