Szerda óta 142 millióan látták 2024 egyik legjobban várt filmjének előzetesét

A Kung Fu Panda 4 szerdán bemutatott első előzetese több mint 142 millió megtekintést ért el a különböző csatornákon, amiben a TikTok jelentős szerepet játszott.

Ez a teljesítmény túlszárnyalta az Universal más olyan címeit, mint a Super Mario Bros.: A film, a Minyonok: Gru színre lép, a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság, és olyan kasszasiker várományos produkciókhoz hasonlítható, mint például az Agymanók 2 és A majmok bolygója: A birodalom.

A Kung Fu Panda 4-ben Po (Jack Black) azt tervezi, hogy visszavonul, hogy spirituális vezető legyen, és egy Zhen nevű rókát (Awkwafina hangja) képez ki utódjának. 

A film főbb szereplőinek hangját olyan sztárok kölcsönzik, mint Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Viola Davis, Ian McShane és Awkwafina.

A Mike Mitchell rendezésében és Stephanie Ma Stine társrendezésében készülő film 2024. március 7-án érkezik a magyarországi mozikba.

akció | animáció | kaland

Közel egy évtized után a DreamWorks Animation izgalmas sorozatának új felvonásában a legfurább kungfu mester visszatér. Miután a bátor Sárkányharcosként túlélt három... több»